Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Djeca do 5 godina ulaze besplatno, ako sjede roditelju u krilu.
Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno uz prethodnu najavu na e-mail Ivona.Jarcevic@rtl.hr.

GRUPA PRAVILA IGRE MIJENJAJU GLAZBENA PRAVILA I PREDSTAVLJAJU REAL LIVE 3D KONCERTNU TURNEJU U CINESTAR KINIMA

 

Po prvi puta u Hrvatskoj –  LIVE koncertna turneja grupe u mjesecu zaljubljenih u kinima s pet zvjezdica

 

Mladi i talentirani glazbenici iz grupe Pravila igre, svojom turnejom po CineStar kinima, predstavit će svoj novi album pod nazivom “Kako nam stvari stoje”, na vrlo maštovit i intiman način. Prvi su u Hrvatskoj, koji će izvesti nešto poput ovoga jer se i vode mišlju da publici uvijek treba predstaviti nešto novo, svježe, drugačije i do sada neviđeno. Radi se real live 3D koncertnoj turneji, posebnom audio vizualnom doživljaju koji se sastoji od live koncerta, filma, mjuzikla te 5.1 efekata. Kada je riječ o njihovoj glazbi, grupa Pravila igre odiše modernim i urbanim zvukom kojeg uvijek prate tekstovi s kojima se publika lako poistovjećuje. U relativno kratkom periodu, pridobili su naklonost publike i krenuli nizati hitove koje danas često možemo čuti na radio stanicama i na raznim top listama. Neki od njihovih hitova poput „Nebo na mojoj strani“, „Kako nam stvari stoje“, „Zagrli me“, „Muška suza“, „Još si sve u meni“, „Ime ljubavi“, te mnogi drugi, odavno su osvojili srca brojnih obožavateljica.

„Želja nam je povezati se s našim fanovima na jedan potpuno drugačiji i do sada neviđen način. Cilj nam je da se svi dobro zabavimo, da prenesemo emociju te da publici pružimo jedno nezaboravno iskustvo. Na real live 3D turneju po dvorana CineStar kina smo se odlučili po uzoru na svjetske bendove koji na taj način stvaraju emotivniji i čvršći odnos sa svojom publikom.“– dodaju momci iz grupe.

Mini turneja održat će se u CineStar kinima diljem Hrvatske. Prvi nastup rezerviran je za Osijek 04. veljače 2019. Zatim slijedi Rijeka 11. veljače, potom Split u kinu CineStar Joker 15. veljače. U Varaždinu će momci zagrijati publiku 18. veljače, a za kraj pripremaju spektakl u zagrebačkom CineStaru22. veljače u Branimir Centru.