popcORn 'n ROCK festival  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Na Orahovačkom jezeru rađa se jedan poseban rock festival!


Sam početak ljeta ove se godine podudario s premijernim izdanjem posebnog rock festivala, koji će ljubitelje muzike navesti da ne ljetuju samo na moru.


Orahovačkom jezeru se priključuje prvi PopcORn ‘n ROCKkoji će biti organiziran 22. i 23. 6. 2018., a koncipiran je drugačije od svih ostalih festivala u regiji, što ga čini doista jedinstvenim.


Dvodnevni program je emotivni rock vremeplov, koji neće zadovoljiti samo starije generacije, već i mlade koji (sve češće se to događa) otkrivaju čari nekih ranijih vremena.


Tako će na Orahovičkom jezeru prve večeri, u petak 22. 6., zasvirati Drugi načinJura Stublić  & Film, te Atomsko sklonište, dok će sutradan nastupiti AerodromDivlje jagode i Električni orgazam.


Boravak u prirodnom okruženju jezera, kupanje u čistim vodama, kampiranje, raskošna slavonska gastronomija sa roštilja, vrhunski pivski brendovi i nezaobilazne ‘retro’ kokice, začinjeni rock evergrinima – hedonizam je to kojemu sigurno neće odoljeti publika iz šireg okruženja.


Organizator festivala koji se priređuje uz pokroviteljstvo grada Orahovice i Turističke zajednice objavjuje da smještajnih kapaciteta u hotelima i brojnim ponudama privatnog smještaja ima više nego dovoljno. Uz to, odličan geografski položaj (Orahovica je manje od 60 km udaljena od silaska sa auto ceste kod Slavnskog Broda) još jedan adut je da PopcORn ‘n ROCK avanturu uvrstite u svoj plan za ovo ljeto.


Ulaznice za prvo izdanje ‘PopcORn ‘n ROCK Festivala’ već su u ponudi Eventima, po povoljnijim cijenama – dvodnevna festivalska za 100 kuna (oko 13,5 eura) do 21. 5. i jednodnevna za 70 kuna (9,5 eura) do 21. 6.


Poslije navedenih termina festivalska ulaznica će koštati 130 kuna i jednodnevna 80 kn.


Invalidi u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.


Djeca do 6 godina ulaze besplatno.