Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno.
Djeca do 12 godina ulaze besplatno.


Ne propustite večer plesa u Arsenalu ''Pleši Zadre, volimo te mi'' – plesni projekt sportsko latinsko- američkih plesova i standardnih plesova sa znanstveno – istraživačim karakterom 20.03.2019. od 18.00h do 21.00h.

Po prvi puta u svijetu eksperti plesne znanosti i plesni treneri iz SPK Optimus - a pod vodstvom voditeljice projekta i bivše profesionalne plesačice profesorice Tamare Despot uvode u plesni trening - kamp Catapult monitoring  sustav, sustav sportske dijagnostike i analitike temeljen na tehnologiji satelitskog praćenja i objektiviziranja učinkovitosti plesača.

Planirano održavanje kampa je svake godine u Zadru (Arsenal) u ožujku, a sudionici će biti najbolji svjetski i hrvatski  plesni parovi te najbolji svjetski i hrvatski plesni treneri.

Za 2019. godinu svoj dolazak su najavili sljedeći renomirani svjetski plesači latinsko američkih i standardnih plesova: Jakub Lipowski i Illes Diandra-Aniela (Poljska), Anton Aldaev i Natalia Polukhina (Rusija), Alexey Glukhov i Anastasia Glazunova (Rusija), Evgeny Moshenin i Dana Spitsyna (Rusija), Evgeny Nikitin i Anastasia Miliutina (Rusija) i sljedeći plesni treneri: aktualni svjetski prvak Dmitry Zharkov, bivši svjetski prvaci Gioia Cerasoli i Andrej Škufca, Ilya Danilov – trener svjetskih prvaka, Roberto Albanese – trener svjetski prvaka u formaciji i Valentin Illes – trener više svjetskih prvaka u mlađim kategorijama.

 

  • Cijena ulaznice je 40,00kn. Očekuje vas večer najboljih plesnih parova na svijetu u latino američkim i standardnim plesovima.
  • Dolazak se ne predviđa u paru, plesni partner vam ne treba.

 

Osim navedenih plesova 20.03. ćete se imati priliku upoznati i s trbušnim plesom te plesom na šipki.