PLANICA 2020 - prestavljeno na december - Ulaznice

MEĐUNARODNI DOGAĐAJI
Od01.12.
Prema31.12.

PRESTAVLJENO NA DECEMBER - FIS SP V SMUČARSKIH POLETIH - Kvalifikacije

Planica, Rateče
uskoro dostupno

Podaci o događaju

Zbog trenutne situacije u svijetu i akcija Vlade Republike Slovenije u vezi s izbijanjem novog koronavirusa, zatvorena su sva Eventimova i mnoga partnerska prodajna mjesta u Sloveniji. To znači da mnogi kupci nemaju mogućnost traženja prava na povrat ulaznica za događanja odgođena u rokovima koje su odredili organizatori.

U interesu svih je zaštititi zdravlje i dobrobit građana te izbjeći opasne situacije. Stoga je u Sloveniji donesena odluka o obustavi svih povrata za otkazane i odgođene događaje. Obustava će ostati na snazi sve dok se situacija u zemlji ne riješi i dok se ne omogući povratak u stabilan javni život. 

Obavijestit ćemo vas o novim datumima događaja i rokovima povrata ulaznica nakon završetka mjera za ograničavanje javnog okupljanja i kretanja u zemlji. 

[OBAVIJEST ORGANIZATORA]

''Zbog mjera koje je Republika Slovenija poduzela radi suzbijanja širenja koronavirusa, FIS Svjetsko prvenstvo, Planica 2020, odgođeno je za sezonu 2020-2021.
Organizatori, Skijaški savez Slovenije i Organizacijski odbor Planica obavještavaju sve koji su kupili ulaznicu da će ulaznice važiti za zamjensko FIS Svjetsko prvenstvo koje se održava na Planici u sezoni 2020-21. Svi kupci također mogu zatražiti povrat novca za kupljene ulaznice.
Ulaznice se mogu vratiti nakon 1. travnja 2020. na prodajna mjesta gdje ste ih kupili do 31.8.2020. Ako ste ulaznice kupili putem stranice www.eventim, molimo vas da nam se javite na info@eventim.hr do 31.8.2020."

Dodatne informacije možete dobiti na planica@sloski.si.

 

[PROMOTER NOTICE]

Due to measures taken by the Republic of Slovenia to curb the spread and to control the effects of coronavirus, the FIS Ski Flying World Championships, Planica 2020, has been postponed to 2020-2021season.

Organizers, Ski Association of Slovenia and Planica Organizing Committee, inform everyone that has purchased a ticket that the tickets will be valid for the substitute FIS Ski Flying World Championship held at Planica in the 2020-21 season. All buyers can also request a refund for purchased tickets.

The tickets can be refunded after April 1, 2020, at the points of sale or where the tickets were purchased, in accordance with the general conditions of purchase of official sellers. The deadline for claiming a refund is up to and including August 31, 2020.

Additional information can be obtained by emailing planica@sloski.si