planica2020NEW - Ulaznice ©

PLANICA 2020 - prestavljeno na december

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

PLANICA 2020/2021. - Obavijest o mogućnosti zamjene ulaznica i izdavanja vaučera

Obavještavamo vas da je za odgođeni događaj FIS svjetsko prvenstvo u skijaškim letovima - Planica u skladu s člankom 65. Zakona o utvrđivanju interventnih mjera za suzbijanje epidemije COVID-19 i ublažavanju njihovih posljedica za građane i gospodarstvo (ZIUOOPE; Službeni glasnik RS, br. 80/2020), omogućena zamjena ulaznica za nove datume natjecanja ili izdavanje vaučera.

Za vaše ulaznice možete zatražiti sljedeće;

-             Odmah zamijeniti postojeće ulaznice za događaje FIS Ski Flying World Championships, 10. - 13. prosinca 2020.ili FIS Ski Jumping World Cup Finals, 25. - 28. ožujka 2021.;

-             Izabrati izdavanje vaučera koji vrijedi 2 godine i može se zamijeniti za događaje FIS Ski Flying World Championships, 10. - 13. prosinca 2020. ili FIS Ski Jumping World Cup Finals, 25. - 28. ožujka 2021., do najkasnije 40 dana prije održavanja događanja – Ulaz na Planicu neće biti moguć uz voucher;

-             Izabrati izdavanje vaučera i po isteku 24 mjeseca od dana izdavanja zatražiti povrat sredstava od organizatora događanja, u roku od 14 dana nakon isteka tog razdoblja, a organizator se obvezuje da u roku od 14 dana nakon primitka zahtjeva vrati iznos vaučera.


Datumi održavanja natjecanja su;


- FIS Ski Flying World Championships, 10. - 13. prosinca 2020.;

- FIS Ski Jumping World Cup Finals, 25. - 28. ožujka 2021.;

- FIS Ski Jumping World Cup Finals, ožujak 2022. (zamjena će biti moguća kada će događaj biti omogućen za prodaju).


Zamjena ulaznica za vaučere moguća je od 1. srpnja 2020. do 30. rujna 2020.

Molimo uzmite u obzir da sve prethodno izdane ulaznice, ukoliko ih ne želite koristiti za nova natjecanja moraju biti zamijenjene za vaučere do navedenog datuma jer se povrat po isteku perioda od 24 mjeseca može zatražiti isključivo sa vaučerom.


Zamjenu ulaznica za neko od natjecanja ili izdavanje vaučera možete zatražiti javljanjem na naš e-mail: info@eventim.hr


U nastavku prenosimo i obavijest organizatora.****************************************************************


[Obavijest organizatora – KOMPAS d.d. & Skijaški savez Slovenije/ Smučarska zveza Slovenije- FIS svjetsko prvenstvo u skijaškim letovima]


Dragi ljubitelji skijaških skokova, prijatelji Planice!


Zahvaljujemo svima vama koji ste u ožujku 2020. kupili ulaznice za FIS Svjetsko prvenstvo na Planici, a posebno na strpljenju u ovim nesigurnim vremenima, kada su nas izvanredne okolnosti spriječile da se okupimo na događajima koje svi toliko volimo.


Po završetku proglašene epidemije, optimistično gledamo u budućnost u kojoj ćemo možda još jednom pratiti sportska događanja, među kojima su i najveća u Sloveniji - natjecanja na Planici. Zadovoljstvo nam je što Vas možemo obavijestiti da će Planica u novoj zimskoj sezoni dva puta ugostiti najbolje svjetske skijaške skakače. FIS Svjetsko prvenstvo u skijanju s skijaškim letovima održat će se od 10. do 13. prosinca 2020., a finale Svjetskog kupa u ski skokovima od 25. do 28. ožujka 2021.

Već kupljene ulaznice možete zamijeniti za natjecanja u prosincu 2020. ili ožujku 2021.


U skladu s odlukom Vlade Republike Slovenije o usvajanju takozvane "treće grupe mjera protiv COVID-19", točnije u skladu s člankom 65. Zakona o utvrđivanju interventnih mjera za zadržavanje COVID-19 Epidemija i ublažavanje njihovih posljedica za građane i privredu (ZIUOOPE), Službeni glasnik RS br. 80/2020, organizatorima sportskih manifestacija koje se nisu mogle provesti zbog izvanrednih okolnosti uzrokovanih epidemijom dozvoljeno je izdavanje bonova/vaučera vlasnicima ulaznica, koji odgovara iznosu koji je uplaćen za ulaznicu/e.


Vaučere za FIS Svjetsko prvenstvo u skijanju na letovima u Planici izdaje Skijaški savez Slovenije (Smučarska zveza Slovenije), a vlasnici ulaznica mogu zamijeniti postojeće ulaznice za vaučere u periodu od 1. srpnja 2020. do 30. rujna 2020. godine.


Vaučeri će biti otkupljivi u roku od 24 mjeseca od datuma izdavanja i biti će izdani na nositelja. Ako korisnik ne iskoristi izdani vaučer u roku od 24 mjeseca od datuma izdavanja, može u roku od 14 dana nakon završetka ovog razdoblja zatražiti od organizatora sportskog događaja povrat iznosa vaučera, a organizator se obvezuje da u roku od 14 dana nakon primitka zahtjeva vrati iznos vaučera.


Razmjena je moguća na onim mjestima gdje su ulaznice kupljene.


Na ovaj će se način moći sudjelovati na sljedećim planiranim natjecanjima na Planici:

- Svjetsko prvenstvo u skijanju s skijaškim letenjima, 10. - 13. prosinca 2020.,

- FIS Svjetskog kupa za skijaške skokove, 25. - 28. ožujka 2021.,

- FIS Svjetskog kupa za skijaške skokove, ožujak 2022.


Za sve informacije u vezi s razmjenom ulaznica obratite se prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupljene.


Zahvaljujemo na razumijevanju!


Skijaški savez Slovenije

https://www.planica.si/en/news-archive/news/2020-06-09-information-about-tickets


**************************************************************