placebo_zg21 - Ulaznice

Placebo  - Ulaznice

Podaci o događaju

[Obavijest organizatora - Los Angeles]


LAA PREDSTAVLJA:

PLACEBO

ŠRC ŠALATA

SUBOTA, 26.06.2021.

Engleski alt-rock velikani Placebo vraćaju se u Zagreb i to na omiljenu gradsku pozornicu ŠRC Šalata u subotu 26.06.2021.

Ovo je novi termin odgođenog koncerta iz srpnja 2020.

Nakon sada gotovo trogodišnje pauze od koncertnih aktivnosti, tijekom koje su u studiju radili na novim pjesmama, Placebo će se idućeg ljeta vratiti na velike pozornice svjetskih festivala. Upravo će Zagreb biti jedna od postaja koja će među prvima čuti kako one zvuče, a bend će fanove na Šalati podsjetiti i na prebogat katalog hitova iz cijele karijere.

Poznati po androgenom imidžu frontmena Briana Molka, glam-rocku i sirovim punk gitarama, Placebo je u dva desetljeća postao jedan od napoznatijih rock bendova današnjice s preko 12 milijuna prodanih primjeraka albuma diljem svijeta. Od istoimenog debi albuma koji je promijenio britansku glazbu, djelovao kao protuteža Britpopu i inspirirao mnoge bendove, Placebo je ušao u povijest s pet albuma koji su završili na ljestvicama deset najboljih u UK-u, surađivali su s izvođačima kao što su David Bowie, Robert Smith i Michael Stipe i imaju mjesto na vrhu britanske scene.

Ulaznice:

Early bird - 220 kn do 31.12.

240 kn - od 01.01. do 25.06.

260 kn na dan koncerta. U ponudi su i VIP ulaznice za tribinu po trajnoj cijeni od 390 kn.


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.

Djeca do 7 godina ulaze besplatno, uz pratnju roditelja.

Kupcima ulaznica za VIP tribinu osiguran je zaseban šank, zaseban WC i zaseban ulaz.