pink floyd history zagreb 2022 - Ulaznice

PINK FLOYD HISTORY  - Ulaznice

Podaci o događaju

POVIJEST PINK FLOYDA

Show koji oživljava magični zvuk i atmosferu Pink Floydovih remek djela tijekom 5 desetljeća njihove glazbene povijesti.

2015. godine svijet je proslavio 50. godišnjicu Pink Floyda. U 2016. Pink Floyd History LIVE donose najbolje s reportoara Pink Floyd glazbe: od psihodeličnog zvuka do progresivnih rock prekretnica i pravih remek-djela, jedinstveno putovanje kroz pet desetljeća čiste umjetnosti, filozofije i eksperimentiranja. Spektakularan show u kojem se vjerno izvode hitovi Pink Floyda, snažna glazba koja je na pozornici obogaćena impresivnim svjetlosnim efektima, fascinantom scenografijom, originalnim video projekcijama i mapiranjem te sjajnim vizualnim efekatima.

Uz točnost sve do najsitnijih detalja, Pink Floyd History LIVE, stvaraju intenzivni i zadivljujući doživljaj Pink Floyda.

Pink Floyd je brend koji osvaja obožavatelje diljem svijeta.
DOŽIVITE PINK FLOYDE UŽIVO!

Potencijal

A huge fanbase is always expecting to HEAR and WATCH a Pink Floyd experience. This is what moves this fanbase: the experience of hearing Pink Floyd as it is, live, playing those songs, but at the same time watching a show that recreates the experience of being in a true PFLive concert. So a spectacular light show and Videos.

Mnogo obožavatelja uvijek s nestrpljenjem očekuje ČUTI i GLEDATI Pink Floyd experience!

To je ono što pokreće obožavatelje: iskustvo slušanja Pink Floyda baš onakvo kakvi jesu, uživo, svirajući njihove pjesme, ali u isto vrijeme uživajući u show koji stvara doživljaj pravog Pink Floyd koncerta. Dakle, očekuje nas spektakularan light show i videi.


PINK FLOYD HISTORY uz sve imaju još mali plus: publika može slušati, gledati i pamtiti.

Ovaj dugi glazbeni put prikazan je kroz najvažnije pjesme benda, poštujući njihovu atmosferu.

Za svako razdoblje stvorili smo zvuk i iskustvo karakteristične za to razdoblje, počevši od swinging Londona sredinom šezdesetih, do 70-ih, 80-ih i 90-ih, dosegnuvši konačno novo stoljeće. Sva ta evolucija doživljena je kroz svjetla, video i glazbu Pink Floyda.


The Band

Nakon više od 200 koncerata diljem zemlje, bend je s pravom je zaslužio zasluge za najbolji Pink Floyd tribute bend u Italiji. Trebalo je vremena da se dostignu sadašnji standardi. Tijekom godina pažnja posvećena detaljima i aranžmanima postala je nevjerojatno skrupulozna: zvuk, vibra, iskustvo stečeno na stotinama koncerata, svi su dali svoj doprinos da bi se postigli ovi impresivni rezultati. Bio je to dug put, koji je započeo davne 2001. godine, kada smo složili show pod nazivom "Welcome to the Machine". Od samog početka bilo je jasno da je glavni cilj ponovno stvoriti auru i atmosferu koncerata Pink Floyda.

Prva izvedba, u kolovozu 2001., odmah je rasprodana. Sljedećih 9 godina show je imao beskonačnu turneju po cijeloj Italiji – na raznim mjestima poput pubova, kazališta i arena, svaka je izvedba bila pozdravljena entuzijastičnim komentarima i ovacijama – i sve većim doprinosom novih glazbenika, pjevača i umjetnika. Godine 2012. producirali smo The Wall Live Orchestra, hvaljeni show koji je obišao Italiju, Švicarsku i Njemačku. Tijekom turneje 2015. nova ideja počinje dobivati oblik i nastaje "Pink Floyd History".
Pink Floyd

Pink Floyd sa Sydom Barrettom kao frontmanom započeli su put koji ih je doveo do toga da 1965. godine postanu dio glazbene povijesti, uvodeći psihodeliju u UK. U sljedećih nekoliko godina, počevši od londonske underground scene, Pink Floyd je pridobio pozornost međunarodne glazbene industrije i dodao Gilmoura kao petog člana, koji je i zamijenio Barretta nakon odlaska.

Gotovo 20 godina, tijekom takozvane Watersove ere, postava je ostala konstantna stvarajući glazbena remek-djela kao što su The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals i The Wall dotičući se tema kao što su odsutnost, osobne borbe, kritika politike i glazbena industrija. Svaki uživo nastup pratili su vizualni efekti.

Nakon Watersova odlaska Gilmour je vodio bend, a Pink Floyd je izdao još dva albuma i posvetio se solo projektima.

Posljednji nastup četvorke, uz sjećanje na Barretta, bio je 2005. godine na London Live 8, darujući nevjerojatan poklon obožavateljima diljem svijeta nakon pune 24 godine. Danas se nasljeđe nastavlja i obožavatelji su uvijek u iščekivanju.Osobe sa invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Djeca do 6 godina ne plaćaju ulaznicu i sjede u krilu roditelja, a ako dijete želi svoje sjedište plaća punu cijenu ulaznice po cjeniku.