Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju
Slavlje života legendarne Edith Piaf
 
Premijerno uprizoren 2015., program u režiji kazališnog diva, Gila Marsallea, uz nastup Anne Carrere, mlade francuske umjetnice koja je prozvana "jedinom legitimnom nasljednicom Edith Piaf", inspiriran je nagrađivanim filmom "La Vie En Rose". U dva čina u trajanju od 45 minuta, ispričana je priča o životu pariške dive uz izvedbu njenih nezaboravnih hitova, uz posebnu scenografiju i videoprojekcije u kojima su se našle nikada prije objavljene fotografije poznatih lokacija najromatičnijeg svjetskog grada iz doba Edith Piaf.
 
Dugo vremena već radim u show biznisu, na pozornici i iza nje, dvadeset i pet godina putujem svijetom. No, do današnjeg dana, Anne Carrere je bilo i ostalo moje najveće umjetničko otkriće. Ona je dijamant prepun prirodnog talenta! - o glavnoj akterici programa je izjavio Gil Marsalla, također veliki obožavatelj i rada Edith Piaf. Izuzetno karizmatična i talentirana, Anne Carrere glazbenu je karijeru počela graditi od ranih tinejdžerskih dana, a osim pjevanja, učila je glumu i ples u kojem pokriva razne stilove uključujući i modernu inačicu jazz glazbe.
 
Najpoznatija izvedba Piaf! The Show dogodila se početkom prošle godine kada je trijumfalno izvedena u Carnegie Hallu, u sklopu proslave šezdeset godina koncerta Edith Piaf na istoj lokaciji, 1957. Već sada imaju zakazano preko četiri stotine nastupa u Europi, Aziji, SAD-u, Kini, Japanu i ostalim dijelovima svijeta.
 
Preko milijun prodanih ulaznica u više od pedeset zemalja - ne propustite PIAF! THE SHOW - glazbeno slavlje života i glazbe legendarne francuske pjevačice Edith Piaf.
 
« Najbolja predstava ikad postavljena o karijeri Edith Piaf! » Charles Aznavour 
« … Glas Anne Carrere nevjerojatnom lakoćom izvodi visoke tonove i proizvodi veličanstven učinak … ! » The Guardian, London
« …Anne Carrere čudesno dočarava dušu i boju glasa Edith Piaf… ! New York Times