grašo 2022 2 - Ulaznice

Petar Grašo  - Ulaznice

Filtrirajte pretragu

26 velj sub 20:00

Petar Grašo u Areni Zagreb

ARENA ZAGREB, Zagreb
Rasprodano
19 ožu sub 20:00

Petar Grašo u Areni Zagreb - 19.03.2022

ARENA ZAGREB, Zagreb

Podaci o događaju

Petar Grašo spreman je za drugi veliki koncert ove godine! Zbog velikog interesa dodajemo još jedan spektakl u Areni Zagreb i to 19. ožujka, baš na Grašin rođendan.

Nakon što je skoro dva mjeseca ranije rasprodao prvi koncert zakazan za 26. veljače, družimo se ponovno s onima koji nisu na vrijeme osigurali svoju ulaznicu ili jednostavno žele ponoviti nezaboravno iskustvo.

Osim regularnih ulaznica, u prodaji je i "fan vip" kategorija - ekskluzivna pozicija u čiju cijenu ulazi i parkirno mjesto i mogućnost naručivanja pića po izboru.

Prisjetimo se kako je to izgledalo 2017.:

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Djeca do 6 godina starosti ulaze besplatno i sjede roditeljima/starateljima u krilu.

VIP ulaznice uključuju parkirno mjesto u garaži dvorane.


Koncert će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH i uz obavezno predočenje digitalne Covid potvrde ili važećeg negativnog Covid testa. Uz ulaznicu i digitalnu Covid potvrdu na ulazu je potrebno predočiti i identifikacijski dokument. U slučaju da posjetitelj nema važeću Covid potvrdu ili važeći negativni Covid test na dan koncerta ulaz na koncert nažalost neće biti moguć, a kupac nema pravo na povrat novca sukladno čl. 79. st. 1. t. 12. Zakonu o zaštiti potrošača.