petar grašo arena zg 2022 - Ulaznice

Petar Grašo  - Ulaznice

Podaci o događaju

Petar Grašo vraća se u Arenu Zagreb! Prije četiri godine spektakularnim koncertom proslavili smo 20 godina karijere i 20 godina narodnog.

Ovoga puta idemo još impresivnije! Pozivamo te na jedinstveno iskustvo koje će ti pružiti dosad neviđena produkcija u Areni Zagreb. Nudimo ti ekskluzivni "Vip experience" - poziciju osmišljenu samo za ovu priliku, a u sklopu koje ćeš biti smješten na kaskadnim tribinama do šest metara visine. Sve to pružit će ti sasvim novi doživljaj koncerta. U ulaznicu je uključena konzumacija šampanjca „Grašo” i parkirna ulaznica.*

U prodaji će do 25. listopada biti i early bird family pack koji uključuje minimalno četiri ulaznice na gornjoj tribini po promotivnoj cijeni.

Vidimo se 26. veljače u Areni Zagreb!


narodni predstavlja: Grašo u Areni Zagreb!


Ovako je to izgledalo 2017.:


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Djeca do 6 godina starosti ulaze besplatno i sjede roditeljima/starateljima u krilu.

VIP ulaznice uključuju parkirno mjesto u garaži dvorane.

VIP Experience ulaznice uz to uključuju i bocu šampanjca ''Grašo''.

Koncert će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH i uz obavezno predočenje digitalne Covid potvrde ili važećeg negativnog Covid testa. Uz ulaznicu i digitalnu Covid potvrdu na ulazu je potrebno predočiti i identifikacijski dokument. U slučaju da posjetitelj nema važeću Covid potvrdu ili važeći negativni Covid test na dan koncerta ulaz na koncert nažalost neće biti moguć, a kupac nema pravo na povrat novca sukladno čl. 79. st. 1. t. 12. Zakonu o zaštiti potrošača.