grašo 19032022 - Ulaznice

Petar Grašo

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Ulaznice za koncert koji je trebao biti 26.02.2022. važeće su isključivo za petak 18.03.2022. Nije ih potrebno mijenjati, s njima dolazite na koncert.


Molimo da svoje print@home ulaznice obavezno isprintate na A4 papir laserskim printerom, ulaznice nije potrebno printati u boji.

Svoje print@home ulaznice presavinite prema uputama koje su navedene na njima (kako bi dobili format ulaznice s kojom ćete moći ući u Arenu Zagrebu).


Na koncert je moguće ući uz predočenje:

•   COVID potvrde ili

•   Negativnog antigenskog testa (BAT) ili

•   Liječničke potvrde o preboljenju koja nije starija od 180 dana

•   Predočenje osobne iskaznice/identifikacijskog dokumenta

* negativan BAT test važeć je 48h. Test mora biti važeć pri ulasku na koncert.

Djeca do 12 godina ne trebaju COVID potvrdu ili negativan test.


Testiranje će biti 17.03., 18.03 i 19.03. (četvrtak, petak, subota) od 8 - 18 sati na dvije lokacije:

  • Arena Zagreb, Ulica Vice Vukova 8
  • Poliklinika Vaš pregled, Trpinjska ulica 5a

Uz predočenje ulaznice za koncert Petra Graše test je 50 kn. Obavezno ponesite svoje ulaznice na testiranje.

Maske su obavezne na koncertu.


Na koncert možete ući na bilo kojem ulazu u Arenu Zagreb. Odaberite onaj ulaz koji je po Vašoj procjeni u tom trenu najbrži i na kojem je najmanja gužva.

Prilikom ulaska molimo da pripremite svoje ulaznice (svaka osoba neka ima svoju ulaznicu), svoje COVID potvrde/važeće negativne testove/liječničke potvrde o preboljenju i OSOBNE ISKAZNICE / IDENTIFIKACIJSKI DOKUMENT.


Predviđeno otvaranje ulaza na koncert je 18:30.


Ako ste kupili ulaznicu za VIP Experience - barski stol stajanje (18.03.), nakon što se već nalazite u prostorima Arene Zagreb, ulazite na SEKTOR 108 ILI na SEKTOR 109. Tamo će Vam hostese dati narukvice kako bi ušli u prostor sa barskim stolovima.

Ulaznice za VIP Experience, VIP lože, VIP salon imaju osiguran parking u garaži Arene Zagreb.


Ukoliko imate nekih poteškoća prilikom ulaska, molimo da se javite na Eventim blagajnu (koja će se nalaziti između ulaza C i D). Blagajna će raditi od 16:00 na dan koncerta.*****


Petar Grašo spreman je za drugi veliki koncert ove godine! Zbog velikog interesa dodajemo još jedan spektakl u Areni Zagreb i to 19. ožujka, baš na Grašin rođendan.

Nakon što je skoro dva mjeseca ranije rasprodao prvi koncert zakazan za 26. veljače, družimo se ponovno s onima koji nisu na vrijeme osigurali svoju ulaznicu ili jednostavno žele ponoviti nezaboravno iskustvo.

Osim regularnih ulaznica, u prodaji je i "fan vip" kategorija - ekskluzivna pozicija u čiju cijenu ulazi i parkirno mjesto i mogućnost naručivanja pića po izboru.

Prisjetimo se kako je to izgledalo 2017.:

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Djeca do 6 godina starosti ulaze besplatno i sjede roditeljima/starateljima u krilu.

VIP ulaznice uključuju parkirno mjesto u garaži dvorane.


Koncert će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH i uz obavezno predočenje digitalne Covid potvrde ili važećeg negativnog Covid testa. Uz ulaznicu i digitalnu Covid potvrdu na ulazu je potrebno predočiti i identifikacijski dokument. U slučaju da posjetitelj nema važeću Covid potvrdu ili važeći negativni Covid test na dan koncerta ulaz na koncert nažalost neće biti moguć, a kupac nema pravo na povrat novca sukladno čl. 79. st. 1. t. 12. Zakonu o zaštiti potrošača.