petar grašo arena pula 2022 - Ulaznice

Petar Grašo

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Najpopularniji glazbenik u regiji Petar Grašo najavljuje koncertni spektakl u jednom od najljepših amfiteatara u Europi – Areni u Puli.

12.kolovoza Pula će tako odjekivati hitovima: 'Ako te pitaju', ’92', 'Uvik Isti', 'Ko nam brani'.. Koncert je nastavak velike turneje nakon rasprodanih arena u Zagrebu i Splitu. 

'Ja sam uistinu ostvario svoj san kad sam prije gotovo šest godina prvi put nastupio u pulskom amfiteatru prema kojem imam veliko strahopoštovanje. Pulska arena uistinu ima posebnu čar i jako se radujem da ću taj val dobrih emocija pod vedrim nebom doživjeti opet.', svoje uzbuđenje nije skrivao Petar Grašo.

Nezaboravan provod i jedinstven užitak priprema cijeli tim zajedno s Petrom kako bi i u Puli pripremili impresivnu produkciju, scenu i specijalne efekte – o kojima su nakon zagrebačkog koncerta pisali i britanski mediji.


Uz svaku VIP ulaznicu na poklon boca pjenušca Grašo rose (0,375 l).

Djeca do 7 godina ulaze besplatno.

Eventim naplaćuje naknadu za obradu narudžbe u iznosu od 15,00 kuna po narudžbi neovisno o broju ulaznica u narudžbi.

Print@home dostava ulaznica se ne naplaćuje, opcija preuzimanja ulaznica na prodajnim mjestima se naplaćuje 15,00 kn, a poštanska dostava 38,00-50,00 kn ovisno o zemlji.