Petar Grašo - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Dragi kupci i posjetitelji,

ulaz za koncert Petra Graše će biti otvoren od 20:15.
Eventim info pult i blagajna se otvaraju u 16:00.

___________________________________

KONCERTNI SPEKTAKL NAJTRAŽENIJEG HRVATSKOJ IZVOĐAČA 

PETAR GRAŠO 19. SRPNJA NASTUPA NA OPATIJSKOJ LJETNOJ POZORNICI 

Splitski pjevač nakon serije koncerata u rasprodanim dvoranama i Arenama, ne samo u Hrvatskoj već i u regiji, ljetnu turneju najavljuje nastupom u Opatiji. Grašo će tako 19. srpnja u organizaciji Star produkcije nastupiti na opatijskoj Ljetnoj pozornici.

- Presretan sam što ću imati koncert na Ljetnoj pozornici jer jednako uživam pjevati u velikim dvoranama kao i u intimnijim prostorima. U Opatiju se uvijek lijepo vratiti i nadam se da će publika dugo pamtiti taj koncert - kaže Grašo, koji nije samo izvrstan pjevač i autor već jedan od najomiljenijih i najtraženijih pjevača domaće glazbene scene.

Karijeru je počeo pišući pjesme za velikane poput Olivera Dragojevića, a onda je paralelno pokrenuo pjevačku karijeru, koja uspješno traje već više od 20 godina. Njegovi hitovi redovito osvajaju sve glazbene top liste, a potvrda toga je i gomila nagrada koje je Grašo lani osvojio za svoj hit "Ako te pitaju".

Osim nagrade publike Cesarica, od Hrvatske diskografske udruge primio je nagradu kao najuspješniji muški izvođač, a pjesma "Ako te pitaju" proglašena je pjesmom godine te Deezer singlom godine. Uspjeh je postigao I u regiji. Na dodjeli "Music Awards Ceremony" u Beogradu proglašen je najboljim pop izvođačem, a u Skoplju, na makedonskoj najznačajnijoj manifestaciji Zlatna bubamara dobio je nagradu za “Ako te pitaju” za najveći regionalni hit godine.

Grašini nastupi odavno su poznati kao raskošni koncertni spektakli visoke produkcije za koje se uvijek traži ulaznica više. Nastup na Ljetnoj pozornici pred 2000 posjetitelja bit će izvrsna prilika da se uvjerite zašto je jedan od najtraženijih izvođača, a ulaznice za Grašin koncert 19. srpnja u Opatji možete nabaviti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima. Pretprodajna cijena u iznosu od 100,00kn će biti aktivna do 15.4., a od 15.4. do 1.7. cijena ulaznice će iznositi 120,00kn. U razdoblju od 1.7. do 19.7. cijena će biti 140,00kn. Na dan koncerta, cijena ulaznice će iznositi 150,00kn.

Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno uz pratnju koja plaća punu cijenu ulaznice. Molimo Vas da se najavite na info@starprodukcija.hr zbog ograničenog broja mjesta. 
Djeca do 3 godine ulaze besplatno.

U PONUDI - ART TICKET! 

ART TICKET je najljepša uspomena i podsjetnik na nezaboravni koncert te sjajna ideja za poklon! ART TICKET je ulaznica tiskana u boji i sjajan dodatak Vašoj kolekciji ulaznica s Vama najdražih koncerata. ART TICKET moguće je kupiti SAMO uz poštansku dostavu.