pavel zagreb 2021 - Ulaznice

PAVEL

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Grupa Pavel u Aquariusu u petak, 2.7.


Omiljena zagrebačka grupa Pavel napokon će zasvirati uživo pred publikom te predstaviti pjesme s novog albuma ‘Ennui’ koji je ovih dana ovjenčan prestižnom glazbenom nagradom Porin za album godine te za najbolji pop album! Osim u ove dvije prestižne kategorije, Pavel su osvojili Porin za najbolju vokalnu suradnju za pjesmu ‘Ne daj na nas’ i za naslovnicu albuma te novim albumom postali apsolutni pobjednici ovogodišnje dodjele Porina. Najavljeni koncert u Aquariusu 2.7. bit će ujedno i dugooočekivana koncertna promocija albuma te proslava upravo osvojenih Porina!


‘’Nakon dugo vremena, prvi “pravi” koncert Pavela i to u klubu u kojem sam prije više od desetljeća gledao sjajne nastupe i domaćih i stranih glazbenika, a jedan od prvih nastupa mog sada “pokojnog” Ramireza je bio upravo u Aquariusu. Bit će to lijepa večer.’’ – poručio je Aljoša Šerić o nadolazećem koncertu.


Koncert će se održati na otvorenoj terasi s pogledom na Jarunsko jezero, a prodaju će biti pušteno 300 ulaznica putem sustava Eventim.hr. Prvih 50 kupaca ulaznicu će moći kupiti po cijeni od 90 kn, redovna cijena ulaznice je 100 kn, a ako ih ostane na dan koncerta, cijena će biti 120 kuna. U slučaju popuštanja mjera do koncerta u prodaju će biti puštene dodatne ulaznice.


Koncert će biti održan uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH. Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.


**Koncert nije sjedeći.

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno uz obaveznu pratnju koja mora imati ulaznicu.
Djeca do 7 godina ulaze besplatno.