Parni valjak  - Ulaznice

Parni Valjak će 18. i 19. prosinca s dva velika koncertna tuluma, u dvije dvorane legendarnog Doma sportova obilježiti dvije velike okrugle godišnjice – 40 godina postojanja, te 20 godina najprodavanijeg live albuma hrvatske diskografije.

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Konceptom za povijest ovi legendarni rockeri i majstori akustičnih svirki koji svojom nepokolebljivom energijom već desetljećima, a bez iznimke, žare, pale i osvajaju sve scene na kojima su se našli, sa svojim će vjernim suputnicima – publikom, u prosincu 2015. akustičnim koncertom u maloj, te potom električnim koncertom u velikoj dvorani, obilježiti zaista impresivne godišnjice i to kao prvi bend koji će u dva dana odsvirati dva legendarna Doma sportova u dvije različite dvorane, na dvije različite produkcije i s dva različita programa.


''Ova su dva koncerta dvije sasvim različite priče. Električni smo oduvijek, a akustika se rodila iz nekih pauza koje smo radili na koncertima, kad bismo sjeli na pod stagea i akustično odsvirali par pjesama. I tako je to nastalo. Nismo ih nikada svirali jedan za drugim, ali rođendanski tulumi moraju biti ultimativke! Veselimo se Domu, zapravo – Domovima sportova.'' – poručuju iz benda.


KONCERT! #1 i KONCERT! #2, akustični i električni koncert, dvije strane velikog benda


18.12.2015.
DOM SPORTOVA
@ mala dvorana
KONCERT! #1

19.12.2015.
DOM SPORTOVA
@ velika dvorana
KONCERT! #2