valjak i prijatelji 2 2022 - Ulaznice

Parni Valjak

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Vrata Arene Zagreb na dan koncerta otvaraju se oko 19 sati, a početak koncerta je oko 21 sat.

Prilikom ulaska molimo da pripremite svoje ulaznice (svaka osoba neka ima svoju ulaznicu), svoje COVID potvrde/važeće negativne testove/liječničke potvrde o preboljenju i OSOBNE ISKAZNICE / IDENTIFIKACIJSKI DOKUMENT.

Molimo da svoje print@home ulaznice obavezno isprintate na A4 papir laserskim printerom, ulaznice nije potrebno printati u boji.

Svoje print@home ulaznice presavinite prema uputama koje su navedene na njima (kako bi dobili format ulaznice s kojom ćete moći ući u Arenu Zagrebu).Testiranje će biti omogućeno u petak 25. ožujka i subotu 26. ožujka na dvije lokacije:

  • Poliklinici Life (Trpinjska ulica 5A, Svetice) od 8 do 20 sati, uz predočenje ulaznice za koncert.
  • ispred Arene Zagreb (na podestu kod blagajni)od 8 do 20 sati, uz predočenje ulaznice za koncert.


Testiranje je omogućeno po cijeni od 50 kn.

Djeca do 12 godina ne trebaju COVID potvrdu ili negativan test.

***

Kupljene ulaznice za koncert Parnog Valjka u Areni Zagreb vrijede i za ovaj koncert i nije ih potrebno mijenjati.

***

Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći… Aki”: Najavljeni koncert u zagrebačkoj Areni održat će se u spomen na Akija Rahimovskog

Članovi benda Parni Valjak s publikom dijele vijest kako će stati na pozornicu i velikim koncertom naslovljenim Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći… Aki” u Areni Zagreb, 26. ožujka 2022., kroz note i stihove slaviti čovjeka kojemu je glazba bila život i koji je ono svoje najbolje pružao upravo nastupima uživo. Uz pomoć mnogobrojnih glazbenih prijatelja i zajedno s publikom, odat će počast čovjeku koji je svojom energijom postao sinonim vrhunskog frontmena i rock pjevača naših prostora.

Ulaznice za koncert “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći… Aki” u zagrebačkoj Areni dostupne su na svim prodajnim mjestima sustava Eventim te online na Eventim.hr. Ranije kupljene ulaznice za koncert Parnog valjka 26. ožujka u Areni Zagreb vrijede i za ovaj koncert. Također, svi koji su već ranije kupili ulaznice za zagrebačku Arenu, a nisu u mogućnosti prisustvovati ovom koncertu, moći će ih vratiti.

Uz najavu koncerta u Areni Zagreb, iz benda potvrđuju i vijest kako se svi preostali koncerti najavljene turneje “Parni Valjak 2022 Tour” otkazuju, a organizatori poručuju kako će svima koji su kupili ulaznicu za otkazane koncertne datume, biti omogućen povrat novaca.Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Djeca do 7 godina ulaze besplatno.