Parni Valjak - Ulaznice

Parni Valjak - Ulaznice ©

Dostupni datumi

Filtrirajte pretragu

Lokacija

Podaci o događaju

Zbog trenutne situacije u svijetu i vladinih akcija u vezi suzbijanja širenja novog koronavirusa, zatvorena su mnoga prodajna mjesta. To znači da mnogi kupci nemaju mogućnost traženja povrata za odgođene/otkazane događaje u rokovima koje su odredili organizatori. U interesu svih je zaštititi zdravlje i dobrobit građana. Stoga je donesena odluka o obustavi svih povrata za otkazane i odgođene događaje. Obustava će ostati na snazi sve dok se situacija u zemlji ne riješi i omogući povratak u javni život. Nakon prestanka ograničenja javnog života u zemlji, obavijestit ćemo vas o novim datumima događaja i povratka.

[OBAVIJEST ORGANIZATORA - BABA PRODUCTION]
⚠️⚠️⚠️ Arena Zagreb ⚠️ NOVI DATUM 19.6. ⚠️⚠️⚠️
Sigurnost i zdravlje naše publike na prvom su mjestu i zato smo, u skladu s preporukama nadležnih institucija, odlučili odgoditi koncert u Areni Zagreb - novi datum koncerta je 19. lipnja.
Već kupljene ulaznice vrijede za novi datum. Povrat ulaznica je moguć do 31.3.2020. na prodajnom mjestu gdje ste ih kupili. Ako ste ih kupili online putem stranice www.eventim.hr, molimo vas da se javite na info@eventim.hr s brojem narudžbe do 31.3.2020.

 

______________________________

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.
Djeca do 7 godina ulaze besplatno.