paraf grad zagreb 2021 - Ulaznice

PARAF & GRAD

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[Obavijest organizator]

Zbog trenutne nepovoljne situacije s covid-19 virusom, organizator Mars koncerti nažalost odgađa najavljenu koncertnu promociju s legendarnim bendovima Paraf i Grad.

Novi termin koncerta ćemo objaviti naknadno, a već kupljene ulaznice vrijedit će i za taj.


Ukoliko želite povrat sredstava, isti možete zatražiti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene do i uključujući petak 19.11.21. Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do i uključujući petak 19.11.21. U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe.


***


Koncert će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama, uz predočenje digitalne Covid potvrde ili važećeg negativnog Covid testa, koji će se moći napraviti i na ulazu u koncertni prostor. Cijena testa biti će poznata naknadno, a organizator će se truditi da ona bude što je moguće manja.


Koncertna promocija kompilacija "Riječki novi val - antologija" i Grad "best of & band on"


U četvrtak 11.11., u zagrebački Vintage Industrial Bar po prvi puta stižu prvaci RI punka i rocka – legendarni bendovi PARAF i GRAD.


Ovaj koncert ujedno je i početak zajedničke turneje koja će obuhvatiti i Rijeku, Ljubljanu, Beograd, te još neke gradove, a datumi tih koncerata biti će uskoro objavljen.


Zagrebački koncert ujedno je i promocija proširenog izdanja 'Riječki novi val – antologija', koji na 3 CD-a donosi 70 snimaka 35 najistaknutijih izvođača ondašnje scene, zabilježenih u periodu od 1977. do 1989., među kojima su naravno i Paraf i Grad, ali i drugi kultni RI bendovi od Termita, Ogledala, Denis & Denis, Xenie, Cacadou Look i mnogi drugi.


Također, koncert u Vintageu biti će promocija dvostrukog CD izdanja grupe Grad ‘Best of & Band on’, bogate kompilacije koja sadrži 37 pjesama iz dosadašnje karijere benda, uključujući i neke neobjavljene, kao i potpuno novi singl ‘Deset’, a prati razvoj benda od najranije, demo faze pa sve do danas.


Oba izdanja predstavljaju ključan dokument koji pokazuje značaj i utjecaj RI rock scene na domaću i regionalnu glazbenu scenu koji traje i danas.

Veliki interes za reizdanja kultnih albuma Parafa 'A dan je tako lijepo počeo' i 'Zastave' na vinilma, čije su naklade rasprodane u rekordnom roku, pokazuju da i 40 godina od izlaska njihovog debi albuma, koji je također jedan od povoda ove turneje, rodonačelnici punka na ovim prostorima imaju i dalje puno poklonika koji, vjerujemo, neće propustiti priliku da ponovo uživo vide bend.


Osim toga, nedavno objavljeni novi singl grupe Paraf 'Novi Berlin', kao i aktualni singlovi Grada 'Sjever' i 'Deset', pokazuju da su oba benda i dalje i te kako živa i u odličnoj formi, te da nas u Vintage Industrialu, u četvrtak 11.11. očekuje moćna, žestoka svirka i ekskluzivna prilika da vidimo dva kultna riječka benda na jednom mjestu.


Paraf u Vintage stiže u sastavu: Pavica Čabrijan aka Vim Cola (vokal), Iva Močibob (vokal), Valter Kocijančić (gitara, vokal), Zdravko Čabrijan (bas, vokal), Raul Varljen (klavijature), Vlado Simcich Vava (gitara), Deni Šesnić (gitara) i Alen Tibljaš (bubanj).

Grad dolazi i dalje predvođen snažnim vokalom Deana Škaljca, moćnim gitarama Orijena Modrušana i Igora Stevanovića Stiva, te obogaćen uigranom podrškom nove ritam sekcije u sastavu Sergej Hofman - bas (Turisti) i Branko Kovačić - bubnjevi (Jonathan).


Od 13.10. do 20.10., ulaznice se mogu kupiti po promotivnoj ‘early bird’ cijeni od 70 kn u ograničenom kontingentu, dok se od 21.10. njihova cijena diže na 90 kn.


Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, a pratnja mora kupiti ulaznicu.

Djeca do sedam godina ulaze besplatno.