Orašar u Arsenalu 2022 - Ulaznice

Orašar u Arsenalu

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Vrhunski svjetski baletani ponovno na pozornici Arsenala ORAŠAR SE VRAĆA U ZADAR! 06. prosinac, Arsenal Zadar

Utorak, 06. prosinca, na dan Sv. Nikole, gledatelji u zadarskom Arsenalu imat će jedinstvenu priliku, uz glazbu virtuoznog Čajkovskog, doživjeti priču o djevojčici Marie koja ispod bora pronalazi nesvakidašnji dar, drvenog lutka kojim se razbijaju orasi te s njime proživljava čudesne dogodovštine u svijetu mašte.

Trupa Ukranian Classical Balleta, baletna je skupina čija je misija ujediniti umjetnike iz cijeloga svijeta i predstaviti publici najraskošnije i najzahtjevnije baletne izvedbe velikih umjetnika. Zahvaljujući raznolikosti škola, svestranosti i dubini kulturne baštine, u ovoj se simbiozi rađaju potpuno novi pogledi i pristupi klasičnom baletu.


Umjetnički voditelj baletnog ansambla je mladi karizmatični plesač Alessandro Bonavita, koji je završio Milansku baletnu školu te nastupa na pozornicama prestižnih kazališta Ujedinjenog Kraljevstva, Njemačke, Francuske, Španjolske, Poljske, Italije, Švicarske, SAD-a. Alessandro je dobro poznat europskoj publici po nezaboravnom tumačenju brojnih uloga u najpoznatijim baletnim predstavama kao što su Labuđe jezero, Orašar, Don Quijote, Giselle, Uspavana ljepotica i druge.


Ovo je sasvim jedan novi i moderni pogled na najpoznatiju blagdansku bajku s kojom će, u čarobno adventsko vrijeme, zadarska publika imati priliku uroniti u atmosferu Božića i božićne čarolije.

***

Vip parter- izvanredno iskustvo baleta, kao da ste na pozornici.

Parter Premium - fantastična vidljivost i blizina pozornice

Parter plus - Sredina gledališta, ugodna udaljenost i odlična širina vidnog polja

Parter standard - Ispred glavnog šanka koji se nalazi iza Vas, ugodna udaljenost i odlična širina vidnog polja

Parter tribina - Frontalna uzvišena tribina, odlična preglednost i doživljaj kompletnog prostora.

VIP galerija - Vrhunski doživljaj uz veću privatnost te pogled na cijeli Arsenal, pogled s visine bočno od pozornice. Meet and greet. Druženje i slikanje sa članovima baletnog ansambla.


Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima imaju besplatan ulaz dok njihova pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Djeca nemaju besplatan ulaz.