opeth_zg22 - Ulaznice

Opeth

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[Obavijest organizatora - Los Angeles]

Odgođen je koncert grupe Opeth koji se trebao održati 22.3.2021. i 27.9.2021. u Zagrebu.

Novi datum održavanja je 26.9.2022.

Sve do sada kupljene ulaznice vrijede za novi termin.

Ako vam novi termin održavanja ne odgovara, povrat sredstava možete zatražiti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene od 15. do 31.3.2021.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr od 15. do 31.3.2021. Zahtjev je potrebno poslati s e-mail adrese vezane za narudžbu, a u zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe.


LAA PREDSTAVLJA:

OPETH

Zagreb - Tvornica kulture

26.9.2022.


Predgrupa The Vintage Caravan


Legende švedskog progresivnog metala i jedan od najznačajnijih bandova žestoke glazbe uopće posljednja 3 desetljeća, veliki Opeth, dolaze na svoj premijerni koncert u Hrvatsku 26.09.2022. u Tvornicu kulture. Ekskluzivan klupski koncert i jedini njihov nastup u regiji prilika je za domaće fanove da konačne uživo provjere Mikaela i ekipu, po mnogima svirački jednu od najboljih skupina glazbenika unutar metal žanra.


S gomilom studijskih izdanja iza sebe, od kojih je još uvijek aktualni "In Cauda Venenum" objavljen prošle godine, Opeth su kroz karijeru prolazili kroz mnoge žanrove, zadržavši se u posljednje vrijeme na klasičnom progresivnom rocku, koji uz povremena skretanja prema starim žešćim smjerovima ima sada sve više upliva i jazza.


Naoružani prebogatim katalogom i na svom sviračkom vrhuncu, Opeth su danas institucija progresivnog modernog zvuka i band koji je utjecao na cijeli niz današnjih prog bandova. Na koncertu u Tvornici kulture predgrupa će im biti sjajni islandski rockeri The Vintage Caravan.


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.

Djeca do 7 godina ulaze besplatno, uz pratnju roditelja.