Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

BOOGALOO ZAGREB
19.10.2018. | PETAK
START: 21.00h

Opća Opasnost će 19.10.2018. održati koncert u Boogalou.

Vlasnici brojnih hitova i miljenici domaće publike, grupa Opća Opasnost, najavila je koncert u zagrebačkom klubu Boogaloo 19. listopada, što će ujedno biti i njihov prvi koncert u Zagrebu na kojem će predstaviti svoj novi hit singl „Da je Bog dao“.

Bend je poharao sve top liste, miljenici su glazbenih urednika i publike te jedan od koncertno najaktivnijih bendova u Hrvatskoj! Tekuća, 2018. godina za njih je počela više nego uspješno - osvojili su nominaciju za nagradu Zlatni studio Jutarnjeg lista za bend godine, a izborom slušatelja Narodnog radija s pjesmom "Kriva si" ušli su među 10 najboljih pjesama 2017. godine.

Nakon 26 godina karijere, pet studijskih albuma i nebrojenih hitova, Pero, Žiža, Igor, Kameni, Sojka i Bani publiku će razveseliti novim hit singlom i presjekom najboljih pjesama dugogodišnje karijere.

"Uzalud sunce sja", "Jednom kad noć", "Treba mi nešto jače od sna", "Doktore", "Opća Opasnost", "Pobjego sam", "Za svaku tvoju suzu", samo su neke od pjesama u kojima će zagrebačka publika ponovno moći uživati u cjelovečernjem nastupu jednog od najpopularnijih domaćih bendova. Opća Opasnost iza sebe ima bogatu karijeru prepunu sjajnih koncerata, a da je njihova veza s publikom zaista posebna, moći ćemo se uvjeriti u klubu Boogaloo u petak 19. listopada. 


Djeca i osobe s invaliditetom ne ulaze besplatno.