OLIVER U ARENI  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Ovim putem želimo vas službeno obavijestiti da će živuća legenda hrvatske glazbe – Oliver Dragojević – u listopadu ove godine održati dva velika koncerta u Hrvatskoj, prvi u Zagrebu, Arena Zagreb, 21. 10. 2010., a drugi u Splitu, Spaladium Arena Split, 24. 10. 2010. 

Za najavu budućih Oliverovih koncerata u Zagrebu i Splitu, poslužit ćemo se sljedećim poznatim stihovima, koje smo samo malo ‘doradili’: “Obiša san sva mora, vidija san cili svit, sve gradove i sve luke, pa onda nazad u – Zagreb i Split!” Naime, nakon trijumfa u Royal Albert Hallu, uvijek traženi Oliver Dragojević još više je ‘in’, ovih dana objavljuje svoj novi studijski album ‘Samo da je tu’, a pjesma ‘Jubavi mala’ kao prvi singl s novog albuma (za koju je aranžman napisao osobno Oliver!) penje se radijskim ljestvicama. Njegov glas, interpretaciju, pjesme i emociju... pamtit će generacije ljudi iz Hrvatske i ovih prostora. Premda ga mnogi često doživljavaju samo kao 'predstavnika danas tipične dalmatinske pop-pjesme', bliske šansoni, tijekom više od 45 godina svoje iznimno bogate i uspješne karijere, Oliver je pokazao da se iza njegovih svevremenskih uspjeha krije savršeni oblik mutualističke simbioze nekoliko glazbenih idioma, koje Oliver već desetljećima filigranski preciznom 'tajnom vještinom' spaja u homogeni i prepoznatljivi izričaj.

Stoga ne propustite barem jedan od ovih koncerata, jer gdje god nastupao, Oliver je uvijek jedinstveni glazbeni velikan, veliki… Oliver Dragojević.  

Imena svih glazbenih umjetnika koji će nastupiti na koncertu, javnosti ćemo prezentirati pravodobno.

Obiša san sva mora
vidija san cili svit
sve gradove i sve luke
pa onda nazad u - Zagreb & Split!
Važna obavijest!

Detalji procedure zamjene ulaznica iz Londona - za ulaznice jednog od Oliverovih koncerata u Splitu i Zagrebu:

Oliver Dragojević, najpoznatiji pjevač na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni, ‘prekaljeni glazbeni vuk’, u listopadu ove godine održat će dva velika koncerta - prvi u Zagrebu, Arena Zagreb, 21.10.2010., drugi u Splitu, Spaladium Arena, 24.10.2010.

Ictinus grupa odlučila je da će se kupljene a neiskorištene ulaznice za koncert u Royal Albert Hallu (održan 19. 4. 2010.) moći zamjeniti za valjane ulaznice jednog od dva buduća koncerta koje će Oliver održati u Splitu i Zagrebu.

Prilikom zamjene kupljenih a neiskorištenih ulaznica za Royal Albert Hall s onima za koncerte u Splitu ili Zagrebu, kao valjane za zamjenu priznavat će se ulaznice kupljene putem fizičke ili online prodaje. Kod fizički kupljenih ulaznica organizatorima moraju biti predočene isključivo cijele ulaznice, kojima nije otrgnut niti jedan njihov dio, dok će kod ulaznica kupljenih online putem biti obavezno potrebno predočiti ulaznicu i potvrdu o kupnji koja mora glasiti isključivo na ime i prezime kupca odnosno korisnika. Zamjena ulaznica pod navedenim uvjetima moći će se realizirati u razdoblju od 6. rujna (ponedjeljak) do uključujući 1. listopada (petak) 2010. godine, od 9 do 17 sati, u novim poslovnim prostorima Ictinus grupe.

Pozdrav, s poštovanjem
Ictinus grupa / Oliver.hr
ICTINUS GRUPA d.o.o.
Jaruščica 9 d, Lanište
10 000 Zagreb