OFFLINE FESTIVAL - Ulaznice

OFFLINE FESTIVAL

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

LIL PUMP I MORTEN HEADLINERI OFFLINE FESTIVALA 2022.

U Sloveniji se 5. i 6. kolovoza održava najveći elektronički/hip hop festival

Slovenija će ovo ljeto postati bogatija za najveći elektronički/hip hop festival, OFFLINE FESTIVAL, koji će ugostiti više od 10.000 ljudi. Zvijezda festivala bit će mega popularna hip hop zvijezda Lil Pump, najveće ime novog (t)rap vala, koji broji milijarde pregleda na YouTubeu.

Offline festival zadovoljit će i ljubitelje elektroničke glazbe jer će nastupiti više od 30 techno, EDM i house DJ-a, a među njima i Morten, desna ruka Davida Guette.

Svoje sudjelovanje na manifestaciji već je potvrdilo gotovo 8000 posjetitelja pa su se ulaznice za dvodnevni festival skoro rasprodale, a organizatori već proširuju prvotno planirani raspored prostora te su upravo pustili treći kontigent festivalskih ulaznica u prodaju. Također će se moći uživati u VIP ložama, VIP stolovima i VIP Exprerienceu te doživjeti dodatno posebno iskustvo Offline Festivala.

Tvorci Offline festivala obećavaju dvodnevni spektakl kakav dosad nije viđen u Sloveniji. Budući da će festival obuhvaćati iznimno veliko područje, a organizatori su htjeli ponuditi i dodatni doživljaj tijekom dana, Offline festival bit će smješten u prekrasnom okruženju Ptuja, najstarijeg slovenskog grada. Festival je taman toliko udaljen da buka ne smeta stanovnicima, a dovoljno blizu da posjetitelji mogu rezervirati smještaj u neposrednoj blizini, prošetati uz Dravu ili se provozati rijekom s čamcem, razgledati stari grad, jezero Ptuj i posjetiti jedan od najpoznatijih slovenskih dvoraca.

Posjetitelji će na Offline festivalu u dvije arene moći poslušati svjetski poznate glazbene majstore kao što su Julian Jordan, Mesto, Juicy M, Fernanda Martins, Xenia, Killfake, Plastik Funk. Među elektroničkim imenima ističu se Mike Williams i desna ruka Davida Guette, Morten, koji će u Ptuj stići ravno s glavne pozornice festivala Tomorrowland. Morten je također jedan od ključnih pionira budućeg ravea, trenutno jednog od najvrućih žanrova elektronske plesne glazbe za velike arene.

Mladi se posebno vesele najpoznatijem imenu (t)rap svijeta, 21-godišnjem Lil Pumpu, koji ne samo da skuplja milijarde pregleda na YouTubeu, već puni i brojne pozornice, stadione i druge goleme koncertne prostore. 5. kolovoza će po prvi put izaći na pozornicu u Sloveniji, koju je menadžment odabrao u sklopu europske koncertne turneje Lil Pumpa, upravo zbog dobre lokacije.

Na Offline festivalu očekuje se i popriličan broj posjetitelja iz inozemstva, stoga osigurajte već sada svoju ulaznicu za dvodnevni spektakl kako ga ne biste propustili. Ulaznice za festival mogu se kupiti u Infocentrima Slovenskih željeznica u Kopru, Ljubljani, Celju i Mariboru te na Eventimu.Pri kupnji se dobije kupon za 50% jeftinije putovanje vlakom po Sloveniji za 2 osobe do kraja godine. Organizatori preporučuju da na Offline Festival dođe s ekološki prihvatljivim prijevozom – vlakovima, koji su za vrijeme festivala čak 75% jeftiniji.

Sve dodatne informacije potražite na Instagram i Facebook profilima Offline festivala.