NOVEMBERFEST VELJACA NOVO - Ulaznice

November Fest 1.dan - Elemental/TBF

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

NOVEMBER FEST No.1 – 18. i 19. veljače 2022., Dom sportova, Zagreb

Karneval i macho izgled nisu jedini razlozi za nošenje brkova ove veljače

Neno Belan, TBF, Elemental i Silente na November Festu u zagrebačkom Domu sportova!

Prvi November Fest powered by Galeb održat će se 18. i 19. veljače 2022. godine u Domu sportova u Zagrebu i okupit će neka od najpopularnijih imena hrvatske hip-hop i pop-rock scene. Prvog dana festivala nastupit će: TBF, Elemental i Atomic Dance Factory, a drugog: Neno Belan & Fiumens, Silente i DJ Rea.

November Fest powered by Galeb osim što okuplja vrhunske glazbenike i plesače, u suradnji s Hrvatskim društvom bolesnika s rakom prostate i Europa Donna Hrvatska, svojom kampanjom pod šaljivim sloganom: "Briga o mudima ne čini nas ludima!", potiče na promišljanje o odgovornosti prema vlastitom zdravlju te važnosti prevencije i pravovremenog otkrivanja karcinoma prostate i testisa, kao i ostalih zloćudnih bolesti koje pogađaju sve veći broj muškaraca. Kako zbog otežane situacije s COVID-om nije održan po planu u studenom prošle godine, November Fest u veljači nametnuo se kao posve logičan izbor budući da u drugom mjesecu obilježavamo Svjetski dan borbe protiv raka. Time se glavna poruka festivala nastavila promovirati i nakon studenog, a muškarci su uz karneval i macho izgled dobili još jedan razlog za nošenje brkova.

Ulaznice za November Fest powered by Galeb mogu se kupiti putem sustava Eventim i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima. Jednodnevne ulaznice dostupne su po cijeni od 120 kn, odnosno 140 kn na dan koncerta. Festivalske ulaznice za oba dana festivala dostupne su po cijeni od 200 kn, dok će na dan koncerta iznositi 240 kn. Festival će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim preporukama HZJZ i Odlukama Stožera civilne zaštite RH.

Naziv November Fest powered by Galeb ističe glavnog partnera festivala, jednog od najdugovječnijih hrvatskih brandova koji generacijama oblači mlade i stare kvalitetnim i tako ugodnim proizvodima od omiškog pamuka. Svi proizvodi (donje rublje, spavaći asortiman te sezonske kolekcije) napravljeni su od najboljih prirodnih materijala koji osiguravaju da u svakom trenutku nosite ono najbolje za vaše zdravlje. Sam vizualni identitet branda inspiriran je morem i dalmatinskim podnebljem, baš onim koji je dominantan i kod glazbenog izričaja većine glavnih izvođača festivala.


November Fest također podržavaju: Ožujsko – službeno pivo festivala, Nescafé, Izvorno.hr, Pharma Hemp, InterCut Medical Care, Enterprise, Linea i Alca.


Program sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.


VAŽNE NAPOMENE

Festival će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim preporukama HZJZ i Odlukama Stožera civilne zaštite RH. Ulaz na koncerte bit će moguć samo uz predočenje EU digitalne Covid potvrde o cijepljenju, testiranju i/ili preboljenju bolesti COVID-19 i identifikacijskog dokumenta. Brzo antigensko testiranje bit će moguće obaviti i na ulazu u Dom sportova od 18 sati. Cijena testiranja iznosit će 50 kn. Negativan test vrijedit će za oba dana festivala, odnosno, 48 sati. U slučaju ako nemate važeću digitalnu Covid potvrdu, odnosno, važeći negativan Covid test, povrat novca za kupljenu ulaznicu neće biti moguć. Djeca mlađa od 12 godina koja dolaze s roditeljma koji posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu izuzeta su iz obveze posjedovanja EU digitalne COVID potvrde. 

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, a pratnja mora kupiti ulaznicu.

 Djeca do devet godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja koji moraju kupiti ulaznicu.
*****
[Obavijest organizatora]

Zbog pogoršane situacije s pandemijom COVID-19 odgađa se November Fest koji se trebao održati 19. i 20. studenog 2021. u Domu sportova.

Novi datum održavanja festivala je 18. i 19. veljače 2022. također u Domu sportova.

18.2. nastupit će Elemental, TBF i posebni gosti Atomic Dance Factory, a 19.2. Silente, Neno Belan & Fiumens i posebna gošća DJ Rea.

Sve do sada kupljene ulaznice vrijede za novi termin i nije ih potrebno mijenjati.

 

Ako vam novi datum održavanja ne odgovara, povrat sredstava možete ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene do 30.11.2021. 

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 30.11.2021. U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe.

***


NOVEMBER FEST No1 - Briga o mudima ne čini nas ludima!

Oaza dobrog zvuka u legendarnoj dvorani Doma sportova 19. i 20. studenog

Ove jeseni, u studenom, po prvi put će se održati dvodnevni glazbeni festival November Fest. Tijekom dva dana na festivalu će nastupiti poznati miljenici publike koji će nakon dugo vremena legendarnu dvoranu, Dom sportova, ponovo pretvoriti u oazu dobrog zvuka. U petak 19.11. nastupaju TBF i Elemental, a u subotu 20.11. Silente i Neno Belan & Fiumens.

Povodom mjeseca posvećenog prevenciji karcinoma prostate i testisa, November Fest u suradnji s Hrvatskim društvom bolesnika s rakom prostate i Europa Donna Hrvatska, također želi potaknuti na promišljanje o odgovornosti prema vlastitom zdravlju i važnosti pravovremenog otkrivanja bolesti koje pogađaju sve veći broj muške populacije.

Koncerti počinju u 20 sati, a vrata male dvorane Doma sportova otvaraju se u 19 sati. Ulaznice za November Fest možete nabaviti preko sustava Eventim - ulaz će biti moguć samo uz predočenje EU digitalne Covid potvrde, a za one koji ih nemaju, bit će omogućeno brzo testiranje na ulazu. Jednodnevne ulaznice dostupne su po promotivnoj cijeni od 100 kn do 11. listopada, a nakon toga, iste će se moći kupiti po pretprodajnoj cijeni od 120 kn, odnosno 140 kn na dan koncerta. Festivalske ulaznice za oba dana festivala možete nabaviti po pretprodajnoj cijeni od 200 kn, dok će cijena na dan koncerta biti 240 kn. Festivalske ulaznice nisu prenosive na drugu osobu. Ulaznice potražite na www.eventim.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima.

Budite dio jedinstvenog glazbenog događaja i ne zaboravite na vrijeme pustiti brkove jer briga o mudima ne čini nas ludima!


VAŽNE NAPOMENE

Festival će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim preporukama HZJZ i Odlukama Stožera civilne zaštite RH. Ulaz na koncerte bit će moguć samo uz predočenje EU digitalne Covid potvrde o cijepljenju, testiranju i/ili preboljenju bolesti COVID-19 i identifikacijskog dokumenta. Brzo antigensko testiranje bit će moguće obaviti i na ulazu u Dom sportova. Cijena testa bit će poznata naknadno. U slučaju ako nemate važeću digitalnu Covid potvrdu, odnosno, važeći negativan Covid test, povrat novca za kupljenu ulaznicu neće biti moguć. Djeca mlađa od 12 godina koja dolaze s roditeljma koji posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu izuzeta su iz obveze posjedovanja EU digitalne COVID potvrde.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, a pratnja mora kupiti ulaznicu.

Djeca do devet godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja. Pratnja mora kupiti ulaznicu.


Cijena testiranja iznosit će 50 kn. Negativan test vrijedit će za oba dana festivala, odnosno, 48 sati.