Nova Rock 2020 - Festivalpass  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[ OBAVIJEST ORGANIZATORA NOVA MUSIC ENTERTAINMENT ]


''Kao što znate, Nova Rock Festival 2020 morao je biti otkazan zbog COVID-19 krize. Ali pod motom „Ne možeš otkazati rock’n’ll roll“, nećemo se obeshrabriti i već planiramo Nova Rock Festival 2021 koji će se održati od srijede, 2. lipnja do subote, 5. lipnja!


 


Hoćete li biti dio velikog okupljanja sljedeće godine? Samo zamijenite svoje ulaznice od ove godine za ulaznice za Nova Rock festival 2021!


 


Na našoj internetskoj platformi samo potvrdite da umjesto ulaznice za Nova Rock 2020, želite novu za Nova Rock 2021. Neće vam se naplaćivati dodatni troškovi. Umjesto da vratite cijenu ovogodišnje ulaznice, dobit ćete potvrdu besplatne narudžbe putem e-maila, koja u kombinaciji s vašom ulaznicom za Nova Rock 2020 vrijedi kao ulaznica za Nova Rock Festival 2021.


 


Ulaznice možete zamijeniti na sljedećem linku: https://nova20-refund.evtp.io/m/home


 


Ako nemate vremena prisustvovati Nova Rock 2021, molimo vas za malo strpljenja. Zbog trenutnog razvoja, najprije se treba stvoriti tehnički i pravni okvir. Čekamo odluke i smjernice iz politike, o kojima smo ovisni kako bismo pronašli najbolje moguće rješenje za naše posjetitelje u skladu sa svojim obvezama i mogućnostima. Hvala na razumijevanju. Izuzetna je ovo situacija za sve nas.''


 


Cijelu obavijest možete pročitati na službenoj stranici festivala - https://www.novarock.at/en/ticket-info