nina badrić šibenik 2022 - Ulaznice

Nina Badrić

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

JOŠ JEDNA NININA LJETNA ČAROBNA VEČER

NAJCJENJENIJA HRVATSKA GLAZBENICA NASTUPIT ĆE 16. LIPNJA 2022. NA TVRĐAVI SV. MIHOVILA


Nina Badrić jedna je od najcjenjenijih hrvatskih glazbenica čija karijera uspješno traje punih 30 godina. Od početka karijere ne odstupa od kvalitetne glazbe s kojom gradi svoj glazbeni put, a ovoga ljeta Nina će zapjevati na ljetnoj pozornici Tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku. Intimni koncert, u organizaciji Star produkcije, održat će se 16. lipnja 2022. godine.

- Presretna sam što otvaram koncertnu sezonu na šibenskoj Tvrđavi. Ovo ljeto će biti obilježeno sjajnim koncertima, a meni je pripala čast da otvorim ljeto na jednoj od najljepših jadranskih pozornica – iskrena je Nina.

Na najavljenom koncertu Nina će izvesti najveće hitove iz svoje dugogodišnje uspješne karijere poput „Rekao si“, “Čarobno jutro”, “Dani i godine”, “Da se opet tebi vratim” itd. Dodamo li tome emotivnu Nininu interpretaciju i fantastičan glas, sve već govori u prilog tome da će koncert na Tvrđavi sv. Mihovila ostati u dugogodišnjem sjećanju.

Ova velika glazbenica do sada je objavila 7 solističkih albuma, mnogobrojne live albume, singlove i duete s eminentnim glazbenicima diljem regije ali i svijeta. Višestruka je osvajačica nagrade Porin i jedna je od najtiražnijih hrvatskih glazbenica čiji albumi uvijek premašuju zlatne naklade.

Ulaznice za koncert 16. lipnja 2022. možete kupiti od utorka, 26. travnja 2022. u sustavu i svim prodajnim mjestima Eventima

Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.