NEŠA BRIDŽIS - THE BEST OF

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

NEŠA BRIDŽIS STAND UP COMEDY '' THE BEST OF ''

VARAŽDIN-KINO '' GAJ ''

SUBOTA 22.10.2022. U 20:00 h

Predstava "The Best of"

Specijal Neše Bridžisa sastoji se iz niza najboljih, unikatnih a možemo reći i kultnih predstava koje su među publikom najpopularnije i koje su se vremenom razvile u jako popularne predstave ,ne samo u Srbiji nego i širom svijeta. Splet najboljih predstava smještene u jednu. Predstava u kojoj publika učestvuje, imajući priliku da čuje svoj omiljeni skeč.

Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis jedan je od najpoznatijih i najpopularnijih srpskih stand up komičara, samim tim jedan je od utemeljivača Srpske Stand up scene.

Rođen je u Beogradu, na Čuburi, 19. aprila 1980. Komedijom se bavi, kako sam kaže, još od malih nogu, a profesionalni angažman je započeo 2010. godine. Proslavio se pjesmom Ej, Riki Martine.

Danas, iako ga nikada nije zapisao, ima preko 8 sati teksta sa kojim neizmenično nastupa, podijeljen u 7 predstava.(''Život'', ''Plajlista", ''Film", ''Muško-Ženski odnosi", "f40.01", "Priča u nedogled"," The Best of") Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je preko 2000 profesionalnih nastupa.

Sa svojim predstavama obišao je cijelu Srbiju i Europu i pored straha od letenja, publika je imala priliku da ga vidi i u Australiji.

Ljubitelji stand up komedije iz regije jako dobro znaju Nešu Bridžisa, a bio je gost i na velikom broju festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori... Pored prestižnih festivala bio je sudionik 3. sezone poznatog šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" i osvojio treće mesto.

Za njegove večeri komedije uvijek se traži ulaznica više.


Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, pratnja plaća ulaznicu.

Djeca iznad osam godina moraju imati ulaznicu.