Neno Belan & Fiumens  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Tradicionalni koncerti uoči Valentinova za sve zaljubljene i brojne fanove Belana i Fiumensa! Već tradicionalno, Neno Belan i Fiumensi, uoči Valentinova u Zagrebu pjevaju za sve zaljubljene!

Nakon serije rasprodanih koncerata od Doma Sportova i dvorane Vatroslava Lisinskog, Neno Belan i Fiumens, ovog Valentinova vraćaju se na mjesto gdje je sve počelo – u Tvornicu Kulture, gdje će održati dva velika koncerta, u petak 6. i subotu 7. veljače u organizaciji Dallas Recordsa i Mars koncerata.

Za razliku od dosadašnjih valentinovskih izdanja Nene Belana, ove nam je godine, zajedno sa Fiumensima pripremio specifičan koncert koji će dijelom biti električni - "plugged", a dijelom akustični -"unplugged“.

Kao i proteklih godina, Belan i Fiumensi garantiraju uživanje u nizu bezvremenskih hitova, kao i vrhunsko glazbeno i romantično iskustvo...

„Bilo je to nešto poput revizije usporednog svijeta, pop scene kakvu smo mogli imati, a imamo samo Belana i još par njih. Bez velikih estradnih gesti, showmanskih poteza i mazanja očiju. Bio je to čisti koncert, s odličnom glazbom, filigranski odsviran, skoro prefin za naše estradne uvijete.“ – Muzika.hr rekla je tada o koncertu u Lisinskom.

Osim poznatih hitova kao što su „Rijeka snova“ i „Vino noći“, evergreena iz vremena kultnih Đavola poput 'Pričaj mi o ljubavi' i 'Dugo toplo ljeto' ili aktualnih hitova "Daj mi, daj" i "Anđela, anđele", Neno Belan će publici u Tvornici predstaviti i svoj novi singl „Jer pjesma je dio nas“s kojim će Neno nastupiti na Zagrebačkom festivalu iduće godine, a koji već osvaja domaći eter i nastavlja sjajan niz Belanovih hitova.