Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Sitno brojimo do velikog koncerta na Šalati, a prije toga još nekoliko važnih informacija od organizatora koncerta! 🥁

► Budući da prognoza za subotu nije baš najsunčanija te postoji mogućnost kiše, savjetujemo da sa sobom ponesete kišne kabanice (nemojte nositi kišobrane jer se NE SMIJU unositi u prostor Šalate!)

► Dobili smo brojne upite o premještanju koncerta u slučaju kiše, no koncert se NEĆE seliti - vidimo se na Šalati! 

►ULAZNICE će se prodavati i na dan koncerta na ULAZU!

► Ulaz se otvara u 19h!

► Neno Belan & Fiumensi kreću u 21h!

► Popis (press & nagradne igre) nalazit će se kod caffe bara Boeing, otvara se također u 19h!

 

Neno Belan po prvi puta u karijeri poziva vas u čaroliju ljetne noći, veliki open air koncert na zagrebačkoj Šalati 9. lipnja iduće godine.

Nakon niza uspješnih, rasprodanih koncerata, koje je taj, jedan od najtraženijih i najizvođenijih kantautora na domaćoj pop sceni, sa svojim vjernim Fiumensima godinama priređivao svojoj publici za Valentinovo na pozornicama poput Doma sportova, Lisinskog ili Tvornice, iduće godine stiže nam nova koncertna poslastica!

Naime, Neno Belan & Fiumens svoj tradicionalni koncert sele u novi termin, na jednu od najljepših open air pozornica u nas te najavljuju svoj veliki koncert, kojim će nas povesti u susret novom, čudesnom ljetu, i ponovo donijeti u Zagreb opojne mirise i zvukove Mediterana, pjevajući o ljubavi. 

Uz uvijek iznimno zanimljive goste koji će mu se pridružiti u ovoj novoj koncertnoj avanturi, sve njegove obožavatelje očekuje vrhunski glazbeni doživljaj koji će produkcijski biti nastavak vrlo uspješne priče, na tragu posljednja dva koncerta u Domu sportova, te će, kao i tada, za scenski dio priče ponovo biti zadužena kazališna redateljica Nina Kleflin.

U toploj lipanjskoj noći Neno Belan i njegovi Fiumensi i ovaj će vas put povesti na nezaboravno putovanje oceanima svojih starih i novih melodija.

Uz pregršt nezaboravnih i vječnih pjesama kao što su “Pričaj mi o ljubavi”, “Ostani uz mene”, "Vino noći", "Rijeka snova”, “Stojim na kantunu”, “Dotakni me usnama”, "Sunny day", kao i mnogih drugih, Neno Belan osvojit će vas i novim singlovima poput pjesme "Zvijezda moga sna”, koja od premijere na Šibenskom festivalu šansone prošloga ljeta, i dalje osvaja domaći eter i vrhove top-ljestvica. 

Život bez ljubavi je kao godina bez ljeta. 
Započnite putovanje u novo čarobno ljeto, glazbenim putovanjem u ljubav! 


ULAZNICE:
'Early bird' akcija traje od 29.11.2017. do 31.12.2017. ili do isteka zaliha i cijene su u tom periodu: 80 kuna parter i 95 kuna tribine

Pretprodaja počinje 1.1.2018. i traje do 1.3.2018., kada će cijene biti:
100 kuna parter i 115 kuna tribine

Redovne cijene će biti u periodu od 2.3.2018. do 9.6.2018.:
120 kuna parter i 135 kuna tribine


Osobe s invalidtetom ulaze beplatno uz obaveznu pratnju koja mora imati ulaznicu.
Djeca do 9 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja koji moraju imati ulaznice.