Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Svjetski priznati lirski tenor Tomislav Mužek u pratnji Miroslava Lesića na gitari, Tomislava Modrića na glasoviru i Mladena Kosovca na harmonici i klarinetu priprema repertoar za pamćenje.

Oni koji su već slušali Muzek & Trio znaju da mogu očekivati neobičan spoj talijanskih kancona i klasike s popularnim pjesmama koje umjetnici biraju po vlastitom ukusu. Bit će tu hitova Erica Claptona, Stinga, Arsena Dedića i drugih, ali i klasičnih izvedbi Chitarre Romane i drugih kancona, naravno, sve u posebnom aranžmanu ovih divnih glazbenika. U planu su i gosti iznenađenja koji će večer u Lisinskom upotpuniti i učiniti nezaboravnom.

Trio nacionalnog opernog prvaka čine:
Miroslav Lesić – gitarist, skladatelj, producent, aranžer i tonski snimatelj. Višestruko nominiran i okrunjen nagradama Porin i Status; istaknuti član HRT banda Nikše Bratoša te suradnik brojnih zvijezda domaće i inozemne pop/rock scene;
Tomislav Modrić – pijanist, prof. klavira, producent, skladatelj i aranžer. Također je višestruko nominiran za glazbenu nagradu Porin te je kao dio producentskog tima dobitnik nagrade Golden rose u Luzernu 2007. godine; suradnik je brojnih hrvatskih i inozemnih izvođača;
Mladen Kosovec – harmonikaš i klarinetist, među ostalim i član ansambla 'Tango Appassionato' koji svoje slušatelje rado odvodi u čaroban svijet tanga, čardaša i romanse.

Koncert je ujedno i promocija albuma snimljenog na sceni Hrvatskoga narodnog kazališta početkom godine. U prvome dijelu programa umjetnici su predstavili izbor talijanskih kancona, dok je drugi dio koncerta bio posvećen istraživanju glazbe koju privatno slušaju i vole.

Iz čitavog repertoara glazbenici su odabrali 15 skladbi koje su objavljene na albumu 'Mužek&Trio Live in HNK'.