mostar sevdah reunion ŠI 21 - Ulaznice

MOSTAR SEVDAH REUNION

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[Obavijest organizatora - Music Time]

SLUŽBENO PRIOPĆENJE O OTKAZIVANJU

KONCERTA BANDA MOSTAR SEVDAH REUNION

8. 8. 2021. u 21h, ŠIBENIK, Tvrđava sv. Mihovila

9. 8. 2021. u 21h, TROGIR- Kula Kamerlengo

Poštovana publiko,

Zbog iznenadne smrti pjevača grupe „Mostar Sevdah Reunion“, Milutina Sretenovića- Srete, svi zakazani koncerti se do daljnjeg otkazuju ( koncert u Šibeniku te koncert u Trogiru).

Povrat ULAZNICA kupljenih za koncerte u Trogiru i u Šibeniku preko sustava EVENTIM moguć je na istom prodajnom mjestu na kojem su ulaznice i kupljene.

*Povrat za ulaznice kupljene na stranici www.eventim.hr bit će izvršen automatski na terećenu karticu.

Hvala unaprijed,

Music Time team!

***


Mostar Sevdah Reunion“,

band koji već 20 godina uspješno spaja sevdah, tradiciju i world music

napokon dolazi u Šibenik!

08.08.2021. u 21h Tvrđava sv. Mihovil

Mostar Sevdah Reunion jedan je od najpoznatijih balkanskih i etno sastava. To je grupa glazbenika koje ujedinjuje ljubav prema tradicionalnoj muzici – sevdahu. Spoj iskustva i mladosti. Svoj umjetnički izraz su pronašli u izvođenju i interpretaciji sevdalinki i romske muzike kroz suvremena aranžmanska rješenja. Prvi album koji su izdali 1999. godine sa glavnim vokalom Ilijazom Delićem i specijalnom gošćom na albumu – kraljicom romske muzike – Esmom Redžepovom, doživio je veliki uspjeh i očarao domaće i internacionalne slušatelje i kritičare. Svojim jedinstvenim stilom izvođenja te kombinacijom izvornih sevdalinki s jazz, blues, soul i etno glazbenim elementima, pioniri sevdaha 21. stoljeća, Mostar Sevdah Reunion ne prestaju oduševljavati publiku diljem svijeta!

Idejni začetnik sastava je Dragi Šestić, producent i menadžer benda, koji je okupio grupu umjetnika koji dijele istu strast, svojim zajedničkim naporima predstavljaju suvremen viziju 400 godina stare glazbene tradicije te na taj način žele i održati tradiciju, a od 1999. godine kad su objavili svoj prvi album pa sve do danas ovaj mostarski bend redovni je gost najvećih world music i jazz festivala.

Mostar Sevdah Reunion imao je nastupe širom svijeta od Velike Britanije, Nizozemske, Danske, Belgije, Portugala, Njemačke, Austrije, Španije, Italije, Francuske, Mađarske, do Australije, Švedska, Norveške, Turske, Švicarske, Finske, Hrvatske, Srbije , Slovenije. Koncerte su održavali u poznatim kazališnim prostorima i koncertnim dvoranama.

Međutim kao najdraže nastupe izdvajaju nastup u Londonu u dvorani Queen Elizabeth Hall, (2002 god.) kao i poziv da budu gosti B. B. Kinga na specijalnoj večeri “Blues Around the World” gdje su nastupali zajedno sa najvećim imenima bluesa, Van Morrisonom, Bill Wymanom, Keb Moom, Marva Wrightom.

“Balkanski bluzeri” kako su ih od milja prozvali world music kritičari, kažu kako su njihovi koncerti imaju “that something” te su vokala Ilijaza Delića usporedili sa Frank Sinatrom.

Nezaboravna večer, uz vokale i melodiju svjetski popularnog banda, očekuje Vas

08. kolovoza na Tvrđavi sv. Mihovil u Šibeniku sa početkom u 21:00h.

Ne propustite ovaj koncertni spektakl okarakteriziran spojem iskustva, mladosti i sevdalijske elegije s balkanskim i romskim furioznim standardima!

ULAZNICE NABAVITE PREKO SUSTAVA EVENTIM.HR


Djeca ne ulaze besplatno.

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.