Učitavanje...

Dostupni datumi

Filtrirajte pretragu

Lokacija

Podaci o događaju

Djeca ne ulaze besplatno.
Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.


MOSTAR SEVDAH REUNION

16.12.2019. - SPOMEN DOM, PAZIN

 

Bosanskohercegovački i mostarski kulturni ambasadori - Mostar Sevdah Reunion 16. prosinca stižu u Spomen Dom u Pazinu!

Svojim jedinstvenim stilom izvođenja te kombinacijom izvornih sevdalinki s jazz, blues, soul i etno glazbenim elementima, pioniri sevdaha 21. stoljeća oduševljavaju publiku diljem svijeta!  

Mostar Sevdah Reunion - pioniri sevdaha 21. stoljeća ili, jednostavno rečeno, najveći bosanskohercegovački i mostarski kulturni ambasadori svojim jedinstvenim stilom izvođenja oduševljavaju publiku diljem svijeta.

Idejni začetnik sastava je Dragi Šestić, producent i menadžer benda, a od 1999. godine kad su objavi svoj prvi album pa sve do danas ovaj mostarski bend redovni je gost posjetitelj najvećih world music i jazz festivala. Svirali su u cijenjenim koncertnim dvoranama diljem svijeta, o njima su snimljena i 4 dokumentarna filma, a ove godine napokon stižu i u Pazin!

Kraljevi sevdaha će se publici u pazinskom Spomen Domu 16. prosinca predstaviti s novim osvježenim konceptom koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Ne propustite koncertnu večer koju će okarakterizirati spoj iskustva i mladosti, te spoj sevdalijske elegije s balkanskim i romskim furioznim standardima!