MOSTAR SEVDAH REUNION

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

SLUŽBENO PRIOPĆENJE O „COVID POTVRDAMA“

ZA KONCERT BANDA MOSTAR SEVDAH REUNION

7.8. MAKARSKA- Ljetno kino

Poštovana publiko,

Ovim putem vas obavještavamo da za prisustvovanje na predstavi u Makarskoj, uz kupljenu ulaznicu, treba priložiti COVID potvrdu u elektronskom ili pisanom obliku. Na ulazu će se obavljati i nužno brzo antigensko testiranje, o trošku organizatora (besplatno za posjetitelje). U dogovoru sa stožerom, Music Time se organizirao i osigurao sve potrebne uvijete kako bi se koncert mogao održati.

Ulazak na koncert banda MOSTAR SEVDAH REUNION u MAKARSKOJ, biti će moguć SAMO I ISKLJUČIVO uz predočenje COVID POTVRDE ili uz ANTIGENSKO TESTIRANJE (koje će se obavljati besplatno na ulazu).

TAKOĐER, OD OVOG TRENUTKA PUŠTAMO KOMPLETNE KAPACITET GLEDALIŠTA U PRODAJU, OSOBE KOJE NISU USPIJELE KUPITI SVOJE ULAZNICE U SMANJENOM KAPACITET, SADA IMAJU PRILIKU.

Ovim putem vam se ispričavamo radi eventualnih neugodnosti prouzrokovanih novonastalom situacijom i odlukom Stožera. Molimo vas za razumijevanje i strpljenje te se nadamo da se vidimo na koncertu Mostar Sevdah Reuniona 7.8. u Ljetnom kinu u Makarskoj!

Svi kupci koji nisu zadovoljni ovom odlukom, mogu izvršiti povrat svojih ulaznica na prodajnom mjestu na kojem su ih i kupili.

ULAZNICE POTRAŽITE U SUSTAVU EVENTIM!

Hvala unaprijed,

Music Time team!


Mostar Sevdah Reunion“,

band koji već 20 godina uspješno spaja sevdah, tradiciju i world music

napokon dolazi u Makarsku

07.08.2021. u 21h Ljetno kino, Makarska

Mostar Sevdah Reunion jedan je od najpoznatijih balkanskih i etno sastava. To je grupa glazbenika koje ujedinjuje ljubav prema tradicionalnoj muzici – sevdahu. Spoj iskustva i mladosti. Svoj umjetnički izraz su pronašli u izvođenju i interpretaciji sevdalinki i romske muzike kroz suvremena aranžmanska rješenja. Prvi album koji su izdali 1999. godine sa glavnim vokalom Ilijazom Delićem i specijalnom gošćom na albumu – kraljicom romske muzike – Esmom Redžepovom, doživio je veliki uspjeh i očarao domaće i internacionalne slušatelje i kritičare. Svojim jedinstvenim stilom izvođenja te kombinacijom izvornih sevdalinki s jazz, blues, soul i etno glazbenim elementima, pioniri sevdaha 21. stoljeća, Mostar Sevdah Reunion ne prestaju oduševljavati publiku diljem svijeta!

Idejni začetnik sastava je Dragi Šestić, producent i menadžer benda, koji je okupio grupu umjetnika koji dijele istu strast, svojim zajedničkim naporima predstavljaju suvremen viziju 400 godina stare glazbene tradicije te na taj način žele i održati tradiciju, a od 1999. godine kad su objavili svoj prvi album pa sve do danas ovaj mostarski bend redovni je gost najvećih world music i jazz festivala.

Mostar Sevdah Reunion imao je nastupe širom svijeta od Velike Britanije, Nizozemske, Danske, Belgije, Portugala, Njemačke, Austrije, Španije, Italije, Francuske, Mađarske, do Australije, Švedska, Norveške, Turske, Švicarske, Finske, Hrvatske, Srbije , Slovenije. Koncerte su održavali u poznatim kazališnim prostorima i koncertnim dvoranama.

Međutim kao najdraže nastupe izdvajaju nastup u Londonu u dvorani Queen Elizabeth Hall, (2002 god.) kao i poziv da budu gosti B. B. Kinga na specijalnoj večeri “Blues Around the World” gdje su nastupali zajedno sa najvećim imenima bluesa, Van Morrisonom, Bill Wymanom, Keb Moom, Marva Wrightom.

“Balkanski bluzeri” kako su ih od milja prozvali world music kritičari, kažu kako su njihovi koncerti imaju “that something” te su vokala Ilijaza Delića usporedili sa Frank Sinatrom.

Nezaboravna večer, uz vokale i melodiju svjetski popularnog banda, očekuje Vas

07. kolovoza u Ljetnom kinu u Makarskoj sa početkom u 21:00h.

Ne propustite ovaj koncertni spektakl okarakteriziran spojem iskustva, mladosti i sevdalijske elegije s balkanskim i romskim furioznim standardima!

ULAZNICE NABAVITE PREKO SUSTAVA EVENTIM.HR


Djeca ne ulaze besplatno.
Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.