Mjuzikl PEPELJUGA - Osijek  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Mjuzikl "Pepeljuga" - bajka za sve generacije |Rodgers & Hammerstein


Svjetski poznati broadwayski mjuzikl "Pepeljuga" u hrvatskom izdanju donosi Emotion Production u suradnji s B Glad Production i producentom Tadijom Kolovratom dok režiju potpisuje Robert Bošković.


U glavnim ulogama nalaze se Kim Verson kao Pepeljuga i Bojan Jambrošić kao princ Christopher, Mia Begović kao maćeha, Nera Stipičević kao sestra Joy i Marija Kolb kao sestra Grace, Doris Teur kao Dobra vila, Zrinka Kušević kao kraljica Constantina, Taher Sanuri kao kralj Maximilian te Romano Nikolić kao Lionel, kraljevski upravitelj.


Sredinom veljače kreće turneja ovog bajkovitog spektakla po Hrvatskoj u više od deset gradova i trajati će do kraja ožujka.


Velika scena, genijalne glumačke kreacije, pjesme koje su razrađene do zadnjeg detalja, predivni kostimi, svjetlosni show i kazališni scenski efekti ovu predstavu postavljaju u sami vrh produkcije mjuzikala. I zato posjetitelje, u nepunih sat i pol vremena, očekuje pravi spektakl - lepeza emocija, divne glume, odličnih vokala i izvrsnih plesača!


Pratite nas i putem društvenih mreža: 


FCB: https://www.facebook.com/mjuziklPepeljuga/


INSTG: https://www.instagram.com/mjuzikl_pepeljuga/