mia dimšić i marko tolja opatija 2021 - Ulaznice

Mia Dimšić i Marko Tolja

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

MIA DIMŠIĆ & MARKO TOLJA

I Mia i Marko dobitnici su pregršt glazbenih nagrada. S romantičnim duetom „Sva blaga ovog svijeta“ osvojiti su Splitski festival, a kao kruna njihove glazbene priče je i prošlogodišnji PORIN za najbolju vokalnu suradnju, upravo na toj pjesmi.


Marko Tolja jedan je od naših najboljih vokala i dobitnik brojnih glazbenih nagrada . Uz prepoznatljivi autorski pop repertoar, strastveni je zaljubljenik u swing glazbu. Mnogi ga nazivaju i hrvatskim Frank Sinatrom.

Upravo zbog toga, Markovi koncerti su doživljaj na kojem svoju vjernu publiku uvijek vrati u zlatno doba glamura.


Mia Dimšić, mlada kantautorica, u vrlo kratkom vremenu, svojim je pjesmama i vedrinom osvojila vrhove svih top lista i naslovnice brojnih časopisa. Najveći uzor joj je Taylor Swift. Za njene koncerte uvijek se traži karta više, a tome najbolje svjedoče velike gužve i redovi za fotografiranje s Mijom koji redovno nastaju nakon svakog njezinog nastupa. Trenutno promovira svoj studijski album „Sretan put“ ali i svoju prvu knjigu „Cesta do sna“.


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno uz prethodnu najavu na info@eventim.hr. Osobe u kolicima smještene su na kraju reda, ne u prolazima.
Osoba u pratnji plaća punu cijenu ulaznice, poželjno je da odabere mjesto na kraju reda.
Djeca do 7 godina ulaze besplatno, ako sjede roditeljima u krilu.