menopauza_luda220 - Ulaznice ©

Menopauza

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[OBAVIJEST ORGANIZATORA - RTL MUZIČKO IZDAVAŠTVO] 


''Kako je proglašena svjetska pandemija, i Hrvatska se nalazi usred epidemije zaraze novim i prethodno nepoznatim virusom SARS-Cov-2, koja je, prema svemu sudeći, tek u svojim počecima i predstavlja ozbiljnu prijetnju zdravlju građana Republike Hrvatske, ali i širom svijeta, tako su i vlasti Republike Hrvatske uvele slične mjere zabrane okupljanja i održavanja kulturnih manifestacija. 


Uslijed opisanih okolnosti, kao izvršni producenti predstave, bili smo dužni ponašati se društveno odgovorno, poštivati propisane mjere te odgoditi izvođenja predmetne predstave, sukladno mjerama civilne zaštite, a sve u cilju smanjenja rizika širenja bolesti izazvane virusom SARS-Cov-2. 


O novim terminima, zamjeni i povratu ulaznica publika će biti pravovremeno obaviještena, kada propisane mjere zaštite to dopuste.''


Zbog trenutne situacije povezane s COVID-19, privremeno su obustavljeni povrati za otkazane i odgođene događaje. Obustava će ostati na snazi sve dok se situacija u zemlji ne riješi i dok se ne omogući povratak u stabilan javni život.


Podržavamo napore organizatora u održavanju raznovrsnih događaja u Hrvatskoj, a Vas molimo da za strpljenje dok vam ne pružimo nove informacije. Obavijestit ćemo vas o novim rokovima za povrat ulaznica odmah nakon završetka mjera za ograničavanje javnog okupljanja i kretanja u zemlji.