Massimo  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

"Suze nam stale na put", "Dodirni me slučajno", "Iz jednog pogleda", "Indija", "Tišina", "Ispod nekog drugog neba",“Da mogu“ samo su neke od pjesama iz bogatog Massimovog opusa. Dajući pjesmama djelić sebe, odavno se nametnuo kao vrhunski interpret, što potvrđuje i nekoliko uzastopnih nagrada Porin za mušku vokalnu izvedbu. Ako to, samo po sebi, nije dovoljan razlog da nam se pridružite u subotu, 14. veljače na koncertu posvećenom ljubavi onda evo još nekoliko činjenica:


-    većina ženske publike osjetit će trnce po tijelu prilikom izvedbe barem jedne od navedenih pjesama;


-    muškarcima koji svoje bolje polovice odvedu na koncert, bit će to novo iskustvo, i vrlo često poslije komentiraju da se nisu nadali da će se tako dobro provesti;


-    Massimo i bend nekoliko su puta dokazali (uključujući prošlogodišnji nastup pred dupkom punim Domom sportova) da pjevajući o ljubavi najlakše osvajaju srca.


Nije bitno da li ste zaljubljeni ili ćete to tek postati, nije bitno da li ste u paru ili u grupi, ako ste spremni otvoriti svoje srce i pustiti jedan dan svom srcu na volju, naš prijedlog je da u subotu, 14. veljače od 20 sati dođete u zagrebački Dom sportova. Bit će to prvi u seriji koncerata koji nose naziv "Jedan dan ljubavi", a nakon zagrebačkog koncerta u pripremi su koncert u Beogradu, Splitu, te drugim gradovima. Ulaznice za zagrebački i beogradski koncert dostupne su putem Eventima.


Massimo uvijek voli istaknuti – težnju ka izvrsnosti – a nošeni tom idejom potrudit ćemo se da koncerti iz turneje „Jedan dan ljubavi“ po svemu budu drugačiji i posebniji od prethodnih koncerata. U glazbenom smislu predstavit ćemo novi album koji će Aquarius Records objaviti krajem siječnja, a potom i „prošetati“ kajdankom nekih od najuspješnijih Massimovih pjesama, ali s naglaskom na one koje publika već dugo nije imala prilike čuti. Izgled scene ponovo će kreirati sam Massimo, a uslijedit će i pokoje iznenađenje koje ćemo naknadno otkriti.


Otvorite svoje srce, a Massimo i bend ispunit će ga 14. veljače ljubavnom čarolijom!