Massimo

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[Obavijest organizatora - Tipo marketing]

S obzirom na trenutnu situaciju u zemlji, vezanu uz Covid-19, a prema preporuci Stožera civilne zaštite Grada Varaždina i Stožera civilne zaštite Varaždinske županije te drugih institucija, najavljeni koncerti - 16.10. 4 tenora i 17.10. Massimo - koji su se u sklopu Varaždin Festa trebali održati u Areni Varaždin, odgađaju se dok uvjeti ne dozvole.

- Zdravlje svih posjetitelja nam je uvijek bilo i bit će na prvom mjestu i prema preporuci svih spomenutih Stožera, donijeli smo takvu odluku. Svi želimo da ova pandemija čim prije prođe i završi, kako bi se opet mogli veseliti i zabavljati na svim koncertima i programima, koje je Arena Varaždin pripremila. - napomenuli su organizatori.

Povrat sredstava možete zatražiti od 15.10.2020. do 7.1.2021. na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 7.1.2021. Zahtjev je potrebno poslati s e-mail adrese vezane za narudžbu i u njemu je potrebno navesti ID narudžbe za koju želite povrat.
Nakon uspješne ljetne turneje Massimo stiže i na kontinent. Jedan od najljepših domaćih glasova donosi svoju glazbenu čaroliju u Arenu Varaždin 17. listopada 2020. U pratnji svog benda Massimo će izvesti neke od najpopularnijih pjesama uključujući i hit Mali krug velikih ljudi koji već više od četiri mjeseca ne silazi s vrha domaće top ljestvice. Uživajte u bezvremenskim hitovima poput Sjaj u tami, Suze nam stale na put, Odjednom ti, Nama se nikud ne žuri i brojnim drugim pjesmama našeg ponajboljeg vokala. S obzirom na epidemiološke upute, broj sjedala je ograničen, pa vas molimo da svoje ulaznice osigurate na vrijeme i da se pridržavate svih preporuka.Osobe s invaliditetom ulaze beplsatno uz obaveznu prethodnu najavu na info@tipo-marketing.hr. 

Djeca do 3 godine ulaze besplatno.

VIP ulaznice uključuju parkirno mjesto.

Na tribinama će odgovorne osobe osiguravati razmak od 3 sjedala od grupe do grupe.