massimo sustipan 2021 novo - Ulaznice

Massimo Savić  - Ulaznice

Podaci o događaju

MASSIMO SAVIĆ NAJAVLJUJE 3 VELIKA LJETNA KONCERTA U SURADNJI SA TVRTKOM MUSIC TIME:

31.07. U 21h-TAŠMAJDAN, BEOGRAD

18.08. u 21h- SUSTIPAN, SPLIT

10.09. u 21h- VRSAR, PARK SKULPTURA

FESTIVAL „S okusom soli…“

16.08.- 18.08.2021. u 21h

Split, SUSTIPAN

Treća večer festivala, koja je ujedno i finalna večer ovog jedinstvenog spektakla, 18. kolovoza rezervirana je za malo romantičniju atmosferu. Za sam kraj, kao treći izvođač predstaviti će se legendarni Massimo Savić. Ponajbolji muški vokal Hrvatske, ali i regije, karizmatični pjevač i glazbenik Massimo Savić, kroz svoju dugogodišnju karijeru osvojio je mnoge radijske top ljestvice svojim bezvremenskim hitovima. Posebnost na hrvatskoj glazbenoj sceni je i njegov status glazbenika koji je nagrađen s čak 10 nagrada Porin u kategoriji “Najbolja muška vokalna izvedba”, ali ovaj vlasnik prepoznatljivog vokala je među kolegama, strukom i publikom poznat i kao vrhunski gitarista. Massimo obećava da će publici na Sustipanu priuštiti nezaboravno iskustvo, večer prožetu romantičnim notama, dobro poznatim stihovima i što je najvažnije- dobru atmosferu!

Massimo Savić renomirani je glazbenik koji se može pohvaliti s karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni traje već više od 35 godina. “Glazba je titraj u zraku koji izaziva emocije”. To je definicija koju je sam Massimo kreirao i koju rado ponavlja u brojnim intervjuima, ističući da ga fascinira umjetnost uopće, ali glazba posebno, budući da je to umjetnost koju ne možeš vidjeti, niti dotaknuti, a opet ju čovjek osjeća i cijelog ga prožima i obuzima. Kroz svoju preko trideset i pet godina dugu karijeru, Massimo se regionalno istaknuo kao jedan od najjačih i najposebnijih muških vokala današnjice. To dokazuju i brojne pozitivne kritike glazbenih znalaca kao i feedback publike. Njegove pjesme redovito tjednima ne silaze s vrhova top ljestvica, a njegovi albumi najprodavanija su izdanja. Za svaki Massimov koncert redovito se traži ulaznica više a publika uvijek odlazi sa nastupa prepuna ushićenja i radosti! Malo kome polazi za rukom dočarati čaroliju ljubavi kao karizmatičnom Massimu.

Jedan od Massimovih prepoznatljivih koncerata biti će i ovaj splitski na kojem će publika moći uživati u 90 minuta čiste emocije uz popularne hitove pod zvijezdama, uz more na čarobnoj pozornici Sustipana!

VIDIMO SE 18.08. U SPLITU NA SUSTIPANU

SA POČETKOM U 21:00H, U SKLOPU FESTIVALA „S OKUSOM SOLI…“

SVOJE ULAZNICE POTRAŽITE U SUSTAVU EVENTIM!


Djeca ne ulaze besplatno.

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.