massimo_20 - Ulaznice ©

Massimo Savić

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

 


FANTASIČNI MASSIMO SAVIĆ


DOLAZI na PULSKI KAŠTEL 01.08.2020.


 U SKLOPU SVOJE LJETNE TURNEJE!


 


Massimo Savić renomirani je glazbenik koji se može pohvaliti s karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni traje već više od 35 godina.


“Glazba je titraj u zraku koji izaziva emocije”. To je definicija koju je Massimo kreirao i koju rado ponavlja u brojnim intervjuima, ističući da ga fascinira umjetnost uopće, ali glazba posebno, budući da je to umjetnost koju ne možeš vidjeti, niti dotaknuti, a opet ju čovjek osjeća i cijelog ga prožima i obuzima.


Njegovu posvećenost i uvijek iznova težnju ka izvrsnosti prepoznaju i publika, ali i struka, koja mu je priznanje iskazala u više navrata dodjelom nagrade Porin.


Porin je Massimo osvojio tri puta u kategoriji “Najbolja vokalna suradnja”, dva puta u kategoriji “Pjesma godine”, tijekom godina su nagrađeni i njegovi kolege koji su radili na albumima za snimku i aranžman, a pohvaliti se može i Porinom za najbolji kompilacijski album te  s dva Porina za “Najbolji album pop glazbe”.


Posebnost na hrvatskoj glazbenoj sceni je i njegov status glazbenika koji je nagrađen s čak 10 nagrada Porin u kategoriji “Najbolja muška vokalna izvedba”, ali ovaj vlasnik prepoznatljivog vokala je među kolegama, strukom i publikom poznat i kao vrhunski gitarista. 


Kroz svoju preko trideset i pet godina dugu karijeru, Massimo se regionalno istaknuo kao jedan od najjačih i najposebnijih muških vokala današnjice. To dokazuju  i brojne pozitivne kritike glazbenih znalaca kao i feedback publike. Njegove pjesme redovito tjednima ne silaze s vrhova top ljestvica, a njegovi albumi najprodavanija su izdanja


Gitaru Massimo voli čak i više od mikrofona te i 40 godina nakon što je kupio svog prvog “Gibsona” u Rijeci, svakoga dana odvaja vrijeme za sviranje tog svog najdražeg instrumenta.


Uz veliki broj koncerata sa svojim bendom koje održava tijekom godine, zanimljivo je istaknuti da povremeno, još od 2010. godine i izdanja albuma “Massimo sings Sinatra” ovaj osebujni glazbenik dobiva brojne pozive i za nastupe na različitim jazz festivalima. Mnogim takvim nastupima do sada se odazvao i u Hrvatskoj i izvan nje, a njegove posebne interpretacije Sinatrinih evergreena u pratnji jazz orkestara, uvijek iznova izazivaju oduševljenje publike.


 


Jedan od Massimovih prepoznatljivih romantičnih koncerata će biti i ovaj na Kaštelu u Puli na kojem će publika moći uživati u 90 minuta čiste emocije uz popularne hitove pod zvijezdama!


Koncert će se održati 01. kolovoza sa početkom u 21:00h na tvrđavi Kaštel u Puli.


 


Djeca ne ulaze besplatno.
Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.