Massimo Savić

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

FANTASIČNI MASSIMO SAVIĆ

DOLAZI U OPATIJU 29.08.2020.

U SKLOPU SVOJE LJETNE TURNEJE!


Massimo Savić renomirani je glazbenik koji se može pohvaliti s karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni traje već više od 35 godina.

“Glazba je titraj u zraku koji izaziva emocije”. To je definicija koju je Massimo kreirao i koju rado ponavlja u brojnim intervjuima, ističući da ga fascinira umjetnost uopće, ali glazba posebno, budući da je to umjetnost koju ne možeš vidjeti, niti dotaknuti, a opet ju čovjek osjeća i cijelog ga prožima i obuzima.

Njegovu posvećenost i uvijek iznova težnju ka izvrsnosti prepoznaju i publika, ali i struka, koja mu je priznanje iskazala u više navrata dodjelom nagrade Porin.

Porin je Massimo osvojio tri puta u kategoriji “Najbolja vokalna suradnja”, dva puta u kategoriji “Pjesma godine”. Tijekom godina su nagrađeni i njegovi kolege koji su radili na albumima za snimku i aranžman, a pohvaliti se može i Porinom za najbolji kompilacijski album te s dva Porina za “Najbolji album pop glazbe”.

Kroz svoju preko trideset i pet godina dugu karijeru, Massimo se regionalno istaknuo kao jedan od najjačih i najposebnijih muških vokala današnjice. To dokazuju i brojne pozitivne kritike glazbenih znalaca kao i feedback publike. Njegove pjesme redovito tjednima ne silaze s vrhova top ljestvica, a njegovi albumi najprodavanija su izdanja

Gitaru Massimo voli čak i više od mikrofona te i 40 godina nakon što je kupio svog prvog “Gibsona” u Rijeci, svakoga dana odvaja vrijeme za sviranje tog svog najdražeg instrumenta.

Uz veliki broj koncerata sa svojim bendom koje održava tijekom godine, zanimljivo je istaknuti da povremeno, još od 2010. godine i izdanja albuma “Massimo sings Sinatra” ovaj osebujni glazbenik dobiva brojne pozive i za nastupe na različitim jazz festivalima..


Jedan od Massimovih prepoznatljivih romantičnih koncerata će biti i ovaj na LJETNOJ POZORNICI u OPATIJI na kojem će publika moći uživati u 90 minuta čiste emocije uz popularne hitove pod zvijezdama!

Koncert će se održati 29. kolovoza sa početkom u 21:00h na Ljetnoj pozornici u Opatiji.


ULAZNICE NABAVITE PREKO SUSTAVA EVENTIM.HR


Djeca ne ulaze besplatno.

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.