massimo_20 - Ulaznice ©

Massimo Savić

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[OBAVIJEST ORGANIZATORA MUSIC TIME]

POŠTOVANI,

KONCERT "MASSIMO SAVIĆ" KOJI SE TREBAO ODRŽATI U DUBROVNIKU 04.08.2020. U KINU SLAVICA SA POČETKOM U 21H, ODGAĐA SE NA NOVI TERMIN.

RAZLOG ODGODE SU VREMENSKE NEPRILIKE.


ZAKAZUJEMO NOVI DATUM- 05.09.2020. SA POČETKOM U 21H. U KINU SLAVICA.

SVE ULAZNICE KUPLJENE ZA PRVI DATUM, VRIJEDITI ĆE I ZA NOVI DATUM .


POVRAT ULAZNICA JE MOGUĆ NA MJESTU NA KOJEM SU ULAZNICE I KUPLJENE DO 15.08.

POVRAT ZA ULAZNICE KUPLJENE NA WWW.EVENTIM.HR MOŽETE ZATRAŽITI SLANJEM ZAHTJEVA NA info@eventim.hr .

U ZAHTJEVU JE POTREBNO NAVESTI ID NARUDŽBEHVALA NA RAZUMIJEVANJU!

MUSIC TIME


FANTASIČNI MASSIMO SAVIĆ

DOLAZI U DUBROVAČKO KINO SLAVICA 04.08.2020.

 U SKLOPU SVOJE LJETNE TURNEJE!

 

Massimo Savić renomirani je glazbenik koji se može pohvaliti s karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni traje već više od 35 godina.

“Glazba je titraj u zraku koji izaziva emocije”. To je definicija koju je Massimo kreirao i koju rado ponavlja u brojnim intervjuima, ističući da ga fascinira umjetnost uopće, ali glazba posebno, budući da je to umjetnost koju ne možeš vidjeti, niti dotaknuti, a opet ju čovjek osjeća i cijelog ga prožima i obuzima.

Njegovu posvećenost i uvijek iznova težnju ka izvrsnosti prepoznaju i publika, ali i struka, koja mu je priznanje iskazala u više navrata dodjelom nagrade Porin.

Porin je Massimo osvojio tri puta u kategoriji “Najbolja vokalna suradnja”, dva puta u kategoriji “Pjesma godine”, tijekom godina su nagrađeni i njegovi kolege koji su radili na albumima za snimku i aranžman, a pohvaliti se može i Porinom za najbolji kompilacijski album te s dva Porina za “Najbolji album pop glazbe”.

Posebnost na hrvatskoj glazbenoj sceni je i njegov status glazbenika koji je nagrađen s čak 10 nagrada Porin u kategoriji “Najbolja muška vokalna izvedba”, ali ovaj vlasnik prepoznatljivog vokala je među kolegama, strukom i publikom poznat i kao vrhunski gitarista. 

Kroz svoju preko trideset i pet godina dugu karijeru, Massimo se regionalno istaknuo kao jedan od najjačih i najposebnijih muških vokala današnjice. To dokazuju i brojne pozitivne kritike glazbenih znalaca kao i feedback publike. Njegove pjesme redovito tjednima ne silaze s vrhova top ljestvica, a njegovi albumi najprodavanija su izdanja

Gitaru Massimo voli čak i više od mikrofona te i 40 godina nakon što je kupio svog prvog “Gibsona” u Rijeci, svakoga dana odvaja vrijeme za sviranje tog svog najdražeg instrumenta.

Uz veliki broj koncerata sa svojim bendom koje održava tijekom godine, zanimljivo je istaknuti da povremeno, još od 2010. godine i izdanja albuma “Massimo sings Sinatra” ovaj osebujni glazbenik dobiva brojne pozive i za nastupe na različitim jazz festivalima. Mnogim takvim nastupima do sada se odazvao i u Hrvatskoj i izvan nje, a njegove posebne interpretacije Sinatrinih evergreena u pratnji jazz orkestara, uvijek iznova izazivaju oduševljenje publike.

 

Jedan od Massimovih prepoznatljivih romantičnih koncerata će biti i ovaj u Dubrovniku na kojem će publika moći uživati u 90 minuta čiste emocije uz popularne hitove pod zvijezdama!

Koncert će se održati 04. kolovoza sa početkom u 21:00h u kinu Slavica u Dubrovniku.

 

Djeca ne ulaze besplatno.

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.