Massimo - Ljetna turneja 2017 - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

30.07.   Koncert MASSIMO&band, Makarska, Ljetna pozornica

 

Fenomenalni Massimo Savić ovoga ljeta gostuje u Makarskoj, gdje će u sklopu manifestacije Makarskog kulturnog ljeta održati koncert 30. srpnja na Ljetnoj pozornici, s početkom u 21.30.

 

Ponajbolji muški vokal Hrvatske, ali i regije, karizmatični pjevač i glazbenik osvojio je sve radijske top ljestvice svojim ljetnim hitom „Neka ti plove brodovi“, a ovoga ljeta fanovi Massima mogu očekivati na brojnim lokacijama na Jadranu.

Također, u  pripremi je i novi Massimov studijski album koji će se uskoro pojaviti na tržištu, a ljetna koncertna turneja svojevrsna je uvertira u iščekivanje novog albuma.

 

Svi fanovi ovog velikog pjevača, na predstojećm  će koncertu uz već spomenuti hit singl „Neka ti plove brodovi“ imati priliku čuti i aktualne  hitove „1000 ljudi“, „1 dan ljubavi“, „Ostani tu“, „Kladim se na nas“ i „Ne dam grijehu na tebe“, a uz to, Massimo će otpjevati i brojne uspješnice nastale tijekom njegove bogate karijere, poput pjesama „Suze nam stale na put“, „Iz jednog pogleda“, „Zar više nema nas“, „Dodirni me slučajno“, pa sve do kultnih, starih pjesama poput „Sjaj u tami“ i „Stranac u noći“.

 

Koncert u Makarskoj prava je glazbena poslastica za sve ljubitelje Massima!

 

 

http://massimo.hr/

 

https://www.facebook.com/MassimoOfficial/