Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

18.07.   Koncert MASSIMO&band, Dubrovnik – kino Slavica

 

Fenomenalni Massimo Savić ovoga ljeta stiže u Dubrovnik, gdje će 18. srpnja održati ekskluzivni koncert u intimnoj atmosferi dubrovačkog kina Slavica, s početkom u 21 sat.

 

Ponajbolji muški vokal Hrvatske, ali i regije, karizmatični pjevač i glazbenik osvojio je sve radijske top ljestvice svojim ljetnim hitom „Neka ti plove brodovi“, a ovoga ljeta fanovi Massima mogu očekivati na brojnim lokacijama na Jadranu.

Također, u  pripremi je i novi Massimov studijski album koji će se uskoro pojaviti na tržištu, a ljetna koncertna turneja svojevrsna je uvertira u iščekivanje novog albuma.

 

Svi fanovi ovog velikog pjevača, na predstojećm  će koncertu uz već spomenuti hit singl „Neka ti plove brodovi“ imati priliku čuti i aktualne  hitove „1000 ljudi“, „1 dan ljubavi“, „Ostani tu“, „Kladim se na nas“ i „Ne dam grijehu na tebe“, a uz to, Massimo će otpjevati i brojne uspješnice nastale tijekom njegove bogate karijere, poput pjesama „Suze nam stale na put“, „Iz jednog pogleda“, „Zar više nema nas“, „Dodirni me slučajno“, pa sve do kultnih, starih pjesama poput „Sjaj u tami“ i „Stranac u noći“.

Koncert u Dubrovniku prava je glazbena poslastica za sve ljubitelje Massima, a činjenica da se koncert održava u manjem, intimnom prostoru čini ga još zanimljivijim za istinske fanove ovog vokalnog genija!
 

 

 

http://massimo.hr/

 

https://www.facebook.com/MassimoOfficial/