Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Koncert Massimo & band- Makarska, Ljetno kino 12.7.2018

 

Fenomenalni Massimo Savić ovoga ljeta stiže u Makarskoj, gdje će 12.7 održati ekskluzivni koncert u Ljetnom Kinu Makarska, s početkom u 21 sat.

Ponajbolji muški vokal Hrvatske, ali i regije, karizmatični pjevač i glazbenik osvojio je sve radijske top ljestvice svojim ljetnim hitom „Neka ti plove brodovi“, a ovoga ljeta fanovi Massima mogu očekivati na brojnim lokacijama na Jadranu.

Također, u pripremi je i Massimov studijski album koji će se uskoro pojaviti na tržištu, a ljetna koncertna turneja svojevrsna je uvertira u iščekivanje novog albuma. Krajem svibnja Massimo će objaviti novi studijski album “Sada”, koji je najavljen pjesmama “1000 ljudi” i “Neka ti plove brodovi“. Nove pjesme, album i koncerti uvijek su Massimu bili poticaj da potraži neke svoje nove maksimume i ispiše još uspješnija poglavlja u biografiji.

 

Čitajući Massimovu biografiju mogli bismo reći da je dva puta dotaknuo glazbeni zenit. Prvi puta s bendom Dorian Gray 80-ih godina, a drugi put kroz posljednjih 15 godina samostalne karijere. Često je opisan kao hrvatski The Voice.Njegovi dueti s Nenom Belanom, Ninom Badrić ili aktualni “Nama se nikud ne žuri” s grupom Vatra, da spomenemo samo neke, redom su među najizvođenijim pjesmama, a za njegove koncerte nerijetko se traži ulaznica više.

 

Nakon koncerta u dupke punoj pulskoj Areni 2013. godine, kojim je obilježio 30 godina karijere, redovito nastupa na nekima od najvećih pozornica regije poput zagrebačkog Doma Sportova, dvorane Lisinski, beogradskog Sava centra, Spaladium Arene,… Svaki koncert poseban je, svjež i inovativan događaj koji pomiče granice, kako kreativne tako i produkcijske.

Massimo na pozornici pažnju plijeni energijom koju projicira publici, osjećajem da je njegova ekspresija iskrena što mu iz godine u godinu pomlađuje publiku, ali i povećava njezin broj.

Koncert u Makarskoj prava je glazbena poslastica za sve ljubitelje Massima, a činjenica da se koncert održava u manjem, intimnom prostoru čini ga još zanimljivijim za istinske fanove ovog vokalnog genija! Ulaznice možete kupiti u sustavima Eventim.hr, Croatia tickets te Ulaznice.hr.

 

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.
Djeca do 6 godina ulaze besplatno.