Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

UZ KUPNJU OVOG VOUCHERA OBAVEZNA JE DOPLATA SMJEŠTAJA KOD ORGANIZATORA PUTOVANJA! ZA REZERVACIJU I UPLATU SMJEŠTAJA KONTAKTIRATI AGENCIJU SVIKONCERTI d.o.o., [email protected] ili na br 098 954 5632.

CIJENA UKLJUČUJE PRIJEVOZ NA KONCERT, POVRATAK NAKON KONCERTA, ODABRANU ULAZNICU (gdje je navedena) I AGENCIJSKU PRATNJU, A SMJEŠTAJ SE DOPLAĆUJE KOD ORGANIZATORA PUTOVANJA!

Završne informacije o polasku biti će navedene na stranici organizatora (www.svikoncerti.eu) 2 – 3 dana prije polaska. Kupci su obavezni provjeriti završne informacije o polasku na stranici organizatora!

Kupljeni Voucher nije ulaznica za koncert! Ulaznice za koncert svi kupci dobiti će u autobusu!

Organizator aranžmana: SVIKONCERTI d.o.o. putnička agencija, Zagrebačka 71, 42000 Varaždin, OIB 36825513796, ID KOD HR.AB.42.070099439

Opće uvjeti organizatora možete pročitati na https://www.svikoncerti.eu/opci-uvjeti.html


POLAZAK:

1. DAN utorak 04.06.2019. (ponoć ponedjeljak na utorak):


• Zagreba - 00.00h autobusni kolodvor Zagreb

• Zagreba - 00.15h autobusno stajalište kod hotela Antunović

Vožnja do Praga uz usputna zaustavljanja. Dolazak u Prag oko 11.00h te slobodno vrijeme za ručak. U podnevnim satima odlazak u hotel te slobodno vrijeme za individualan izlazak.

 

2. DAN srijeda 05.06.2019.


Doručak u hotelu. Nakon doručka odlazak u razgled grada uz pratnju lokalnog vodiča. Nakon razgleda slobodno vrijeme te odlazak u hotel metro/tramvaj linijom u individualnom terminu. Odlazak na koncert u individualnom aranžmanu ili autobusom iz hotela u 18.00h te povratak* s koncerta u hotel u individualnom aranžmanu (metro linijom, tramvajem).

*Do dvorane se iz centra dolazi metro/tramvajskom linijom.

 

3. DAN četvrtak 06.06.2019.


Doručak u hotelu. Nakon doručka odjava iz hotela te odlazak prema Češkom Krumlovu. Po dolasku u Češki Krumlov kraći razgled te slobodno vrijeme za ručak. Nakon ručka, oko 15.00h odlazak prema mjestu polaska. Dolazak u Hrvatsku u kasnim večernjim satima.

 

NAPOMENA:

• Cijene UKLJUČUJU prijevoz, te odabranu ulaznicu (SMJEŠTAJ SE DOPLAĆUJE KOD ORGANIZATORA PUTOVANJA)!

• Cijena smještaja u dvokrevetnoj sobi na bazi 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* – 570,00kn. 

• Ukoliko kupac odabere jedan aranžman bez doplate jednokrevente sobe biti će smješten u dvokrevetnoj sobi sa kupcem koji je također odabrao jedan aranžman bez doplate jednokrevetne sobe!

• Ukoliko kupac uz aranžman odabere jednokrevetnu (1/1) sobu biti će smješten sam u jednokrevetnoj sobi! Doplata za jednokrevetnu sobu 395,00kn.

 

Kupci kupnjom ulaznica pristaju na slanje podataka trećoj strani, tj. Tvrtki SVIKONCERTI d.o.o.


Podaci (ime, prezime, adresa, kontakt) će se poslati trećoj tvrtki isključivo kako biste ostvarili sve stavke iz navedenog paketa te se neće koristiti u druge svrhe.