Marija Šerifović - Ulaznice

Marija Šerifović - Ulaznice ©

Dostupni datumi

Filtrirajte pretragu

Lokacija

Podaci o događaju

NAKON RASPRODANE ZAGREBAČKE CIBONE, MARIJA ŠERIFOVIĆ DOLAZI NA SPLITSKE GRIPE! 

SUBOTA // 21.3. // SPLIT, GRIPE 

Marija Šerifović dolazi u Split! Nakon nezaboravnog zagrebačkog koncerta održanog u rasprodanoj dvorani Dražena Petrovića, jedna od najpriznatijih i najcijenjenijih ženskih vokala regije Marija Šerifović, vraća se u Hrvatsku - ovog će puta Marija po prvi put održati svoj veliki solistički koncert 21.3. 2020. na splitskim Gripama!

Iza nje su rasprodani koncerti po dvoranam u cijeloj regiji, nastupi pred tisućama ljudi i samo je bilo pitanje vremena kada će jedna od najvećih glazbenih imena regije doći u grad pod Marjanom. Odluka nije bila teška, a veliki broj poruka njenih fanova iz Splita i Dalmacije samo su ju ubrzali.

Ne sumnjamo kako će Marija oduševiti i splitsku publiku, kao što je to učinila u zagrebačkoj Ciboni gdje je već od prvog takta pjesme 'Pametna i luda', s kojom je otvorila večer, izazvala opću euforiju u publici koja je pjevajući s njom uglas pokazala kolike emocije gaje prema samoj glazbenici, ujedno vlasnici zasigurno najimpresivnijeg ženskog vokala u regiji.

Uz pratnju uigranog deveteročlanog pratećeg benda, na koncertnom repertoaru Marije Šerifović naći će se svi njeni veliki hitovi poput 'Nije ljubav to', 'Svoja i tvoja', 'Pametna i luda', a zasigurno koncert neće završiti bez njezinog najvećeg hita, pjesme 'Molitva', koju je na zagrebačkom koncertu publika izvela sama.

Kraljica emocija, kako mnogi nazivaju Mariju Šerifović, uskoro dolazi u Split, a ograničeni kontingent early bird ulaznica za koncert je u prodaji, a bit će dostupne do 15.9. ili do isteka zaliha. 

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno uz obaveznu pratnju koja mora imati ulaznicu.
Djeca do 7 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja koji moraju imati ulaznice.

CIJENE EARLY BIRD ULAZNICA:

PARTER / 80 kn

TRIBINA / 95 kn