Mariachi Los Caballeros  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Poštovani kupci,


obavještavamo Vas kako je događaj Mariachi Los Caballeros • Ljeto na Sceni Amadeo, koji se trebao održati 16.7.2018., odgođen na utorak 17.7.2018. zbog dočeka hrvatske nogometne reprezentacije.


Vrijeme i mjesto održavanja ostaje isto.


Ulaznice kupljene za stari datum vrijede za novi datum.


Ako želite vratiti kupljene ulaznice i ostvariti povrat sredstava, to možete učiniti na istom prodajnom mjestu gdje ste ulaznice kupili do 16.7.2018.


Ako ste ulaznice kupili putem naše stranice www.eventim.hr, molimo Vas da nam se javite do 16.7.2018. na info@eventim.hr kako bi izvršili povrat sredstava. 


Vaš Eventim


Poznatu i vrlo rasprostranjenu uzrečicu prema kojoj samo jedan pojam navodi na pomisao o Meksiku više od tequile, a to je mariachi, ne valja shvatiti tek kao neizbježan citat iz površnog turističkog vodiča kroz folklor ove velike zemlje južno od rijeke Rio Grande. "Žive boje mariachija, njegove svjetle, jasne, duboke i skladne melodije sjedinjuju se kako bi otkrile srce i dušu Meksika", zapisala je Sylvia González u knjizi "Mexico: The Meeting of Two Cultures", pokazujući da se ni definicija stručnjaka ponekad ne može udaljiti od popularne predodžbe o najprepoznatljivijem meksičkom glazbenom proizvodu.


Slično razmišlja i Ivan Androić, pjevač i utemeljitelj zagrebačkog mariachi sastava "Los Caballeros": "Pojam mariachi u meni budi vizualnu dimenziju koja je šira od glazbene. To je slika arene, pijeska, bikova, ljudi, mirisa...".


Nastupaju:


Ivan Androić - Deda, vihuela; Milko Jovetić, guitarrón; Adrijan Humaan, gitara; Hrvoje Cicvarić - Micko, gitara; Leonel Salazar, vihuela; Krešimir Fabijanić, truba; Franjo Vinković, truba; Petar Haluza, violina; Tomislav Vitković, violina; Ivan Zovko, violina