Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Ulazi u malu dvoranu Doma sportova će se otvoriti u 17:00 sati, koncert će započeti u 19:00 sati i trajat će približno sat i pol.
Mjesta na tribinama nisu numerirana i možete birati svoje mjesto na parteru ili tribinama do popunjenja.
Očekujemo veliku gužvu i ljubazno Vas molimo da dođete na vrijeme.

Ulaznica za koncert je ostalo još vrlo malo, ako želite na koncert nemojte čekati niti trenutka!

MARCUS & MARTINUS

Moments Tour

27. ožujak 2018 - Zagreb - DOM SPORTOVA (premješteno iz kluba Aquarius)

 Teen pop senzacija koja je osvojila svijet dolazi u Hrvatsku!

Već je poznato kako je predstojeća turneja norveške teen pop senzacije u rekordnom roku rasprodala velike arene u zemljama Skandinavije i ostatka Europe, a fanovima u Hrvatskoj i regiji već je od objave događaja bilo jasno da će svoje ulaznice morati osigurati na vrijeme, kako ne bi ostali bez njih.

No, u Hrvatskoj i regiji očigledno postoji puno veći broj MMersa (ime koje su sami sebi dali obožavatelji Marcusa & Martinusa) nego što se dalo naslutiti, pa je tako interes za koncert ovog mladog pjevačkog dua uvelike premašio dvoranske kapacitete lokacije na kojoj se događaj prvotno trebao održati.

Premještaj koncerta u Dom Sportova odlična je vijest za one koji još nisu nabavili svoje ulaznice! Sada će još više fanova imati priliku vidjeti svoje idole uživo te uživati u planetarno popularnim plesnim hitovima trenutno omiljenih Norvežana Marcusa i Martinusa. Kako bi obožavateljima diljem svijeta olakšali čekanje da turneja stigne i u njihov grad, mladi je pjevački dvojac nedavno izdao novi singl Remind Me, koji je u kratko vrijeme polučio veliki uspjeh.  

Trofors, gradić na sjeveru Norveške, iznjedrio je dva velika talenta. Petnaestogodišnji blizanci Marcus i Martinus, šarmantni su mladići rođeni za glazbenu scenu. Iako su oduvijek bili skloni zabavnoj industriji, njihova je priča uistinu započela pobjednom na norveškom nacionalnom pjevačkom natjecanju, na kojem su debitirali s autorskom pjesmom ‘’To Dråper Vann’’. Bez obzira na njihove godine, simpatični duo, Marcus & Martinus, već iza sebe ima zavidni broj utakmica u nogama – gotovo pola svog života pišu, pjevaju, snimaju pjesme i nastupaju, a njihova se fan baza iz dana u dan planetarno širi.

Kako bi se približili svojim obožavateljima diljem svijeta, dečki su u svibnju 2016. godine, u suradnji s Madconom, izdali svoj prvi singl na engleskom jeziku, naslova “Girls” i njime osvojili prvo mjesto na svim norveškim glazbenim ljestvicama. Pop scenom su nastavili žariti i paliti pjesmama “Heartbeat”, “I Don’t Wanna Fall in Love” te plesnim hitom ‘’Light It Up’’. Zahvaljujući iznimnom talentu, karizmi i internacionalnoj podršci obožavatelja, Marcus i Martinus postali su najveća skandinavska glazbena senzacija, kakvu nitko nije vidio godinama.

U međuvremenu su izdali svoju biografiju "Vår Historie", najavili puštanje dugometražnog dokumentarca o svom životu, pripala im je čast nastupiti na dodjeli Nobelove nagrade za mir, a ove su se godine čak pojavili uživo na Eurosongu, kako bi ostatku svijeta priopćili bodove koje je finalistima dala njihova rodna Norveška. Tom su prilikom također svima jasno dali do znanja kako se na pozornicu Eurovizije namjeravaju vratiti što prije, i to u ulozi natjecatelja.

Nakon “Together” turneje, pred njima je sada prva europska turneja – Moments Tour 2018, nazvana prema najnovijem, istoimenom albumu. Dečki ne skrivaju uzbuđenje:

«Imamo najveće fanove na svijetu! Oduševljeni smo što ćemo ponovno nastupiti pred njima, a show koji donosi Moments Tour bit će veći i bolji nego ikada prije », kaže Martinus Gunnarsen.

«Vrlo smo uzbuđeni što se na našu Moments Tour dodaje sve više gradova, i ne mogu dočekati da posjetimo naše obožavatelje u svim zemljama», kaže Marcus Gunnarsen.

Odluku o tome u koje će krajeve putovati u sklopu nove Moments turneje, dali su u ruke svojim obožavateljima, takozvanim “MM’ers”-ima. Pokrenuli su akciju #mm2me u kojoj su se fanovi iz raznih zemalja borili da koncertni show ovog dvojca dovedu upravo u svoju zemlju. Među izabranima svojom su se vatrenošću istaknuli i obožavatelji iz Hrvatske!

 

Organizator događaja:
NuCoast Concerts d.o.o.
Zagreb (Grad Zagreb)
Zelenjak 68
OIB: 21776473121