Marco Carola  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

LMC presents
Summer parties in LMC with your favorite hits
MARCO CAROLA

27. srpnja s početkom u 23:00 sata
LMC LightHouse Music club
Vodnjan, Krnjaloža 1.

Nastupa:
MARCO CAROLA (IT)

Cijene ulaznica:
×    pretprodaja  – 120,00 kn

Sada već tradicionalni projekt Starsnight u sklopu kojeg su proteklih godina u Istri nastupali Carl Cox, Richie Hawtin i Dubfire, ove godine za najveći open-air DJ pult u regiji dovodi ime koje puna dva desetljeća čvrsto drži tron techno glazbe. Pripremite se na nezaboravnu avanturu, jer u subotu, 27. srpnja u Lighthouse Music club stiže Marco Carola!

Marco Carola (IT)
Marco Carola je definitivno globalni ambasador techno glazbe. Sve je započelo na jugu Italije gdje je imao vrlo značajnu ulogu u razvoju elektronske scene ranih devedesetih.  Procvat techna je iz Napulja proširio na cijeli svijet, a više od dvadeset godina kasnije, Marco je još uvijek jedan od najcjenjenijih umjetnika techno stila, percipiran jednim od ključnih faktora u vožnji ovog žanra prema vrhu elektronske glazbe.

Kao priznati producent i uspješan vlasnik labela, Marco je osim pet hvaljenih albuma, uključujući i njegov najnoviji Play it Loud, također bio odgovoran za mnogobrojne mix kompilacije. 2006. godine njegov mix za Londonski club Fabric's series zrači čistom elegancijom u futurističkom minimalizmu. Dvije godine kasnije uspjeh bilježi i kompilacija za Time Warp, dok 2010. godine na zahtjev Svena Vatha u suradnji s Nickom Curlyjem mixa CD Party Animals što njegove vještine diže na višu razinu.

Poznat po svom energičnom, impresivnom three-deck stilu i dugom putovanju kroz set, Marko je ostao jednim od najtraženijih DJ-a na kugli zemaljskoj. Njegovi osmosatni setovi čine ga favoritom među obožavateljima svjetske elektronske scene.

Marco Carola
http://www.residentadvisor.net/dj/marcocarola/
https://www.facebook.com/MarcoCarolaOfficial

Fotografije
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150897980059008&set=a.10150112510634008.317689.329386304007&type=3&theater