almond_tvrđava20 - Ulaznice ©

Marc Almond  - Ulaznice

Podaci o događaju

Odgođen koncert Marc Almonda


 


Koncerti izvođača Marc Almonda planiran za ljeto 2020. na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku odgađa se za 2021. godinu.


Koncert Marc Almonda koji se trebao održati 8.8.2020., odgođen je na 14.8.2021. Prethodno kupljene ulaznice s datumima koncerata u 2020. godini vrijedit će za novi termin održavanja koncerta.


Organizator Tvrđava kulture Šibenik omogućuje povrat ulaznica kupcima kojima ne odgovaraju novi termini događanja. Pravo na povrat sredstava kupci imaju na prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupljene u njihovo uredovno radno vrijeme.


Mogućnost povrata kupci mogu ostvariti od  22. svibnja 2020. do 19. lipnja 2020.


Kupci povrat sredstava mogu ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene. U slučaju da su ulaznice kupljene putem web stranice, povrat sredstava možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva koji sadrži ID Narudžbe na info@eventim.hr.


 


 


Svjetska ikona glazbene pop kulture nakon dugih 5 godina ponovo će nastupiti u Hrvatskoj! Ekskluzivnim koncertom u jedinstvenoj atmosferi na tvrđavi pred tek tisuću najvjernijih fanova, Marc Almond će izvesti svoje najveće glazbene uspješnice koje su prodale preko 30 milijuna nosača zvuka.


Marc Almond najpoznatiji je po razdoblju provedenom u elektro pop senzaciji Soft Cell zajedno s Davidom Ballom i proslavljenim klasikom Tainted Love. Zahvaljujući uzbudljivim početcima, žanrovski raznolik i inovativan, glazbeni put nastavio je kroz samostalnu karijeru. Nezaboravni hitovi poput Something's Gotten Hold of My Heart i I Feel Love donijeli su mu status pop ikone, koji je dodatno izgradio kazališnim izvedbama, pisanjem poezije i proze te samopouzdanim interpretacijama ruskih romansi i eksperimentalnih rock opera.


U 24 solo albuma prohujao je lepezom žanrova – od elektronike, post punka, rocka do velikih balada i ruskog folka. Obožavatelji već dugi niz godina uživaju u klasicima Tears Run Rings, The Idol, Jacky i What Makes a Man a Man, a istovremeno i recentnijim hitovima poput Child Star, Scar i A Kind of Love.


Ponosan, drzak i vječno svoj, Almond je krajem siječnja ove godine izdao album Chaos And A Dancing Star kojim je osvojio glazbenu kritiku i obožavatelje. 


[ULAZNICE]


EARLY BIRD CIJENA: 280 kn


Korisnici MASTERCARD® i MAESTRO® KARTICA ostvaruju ekskluzivnu pogodnost kupovine koja traje do petka 28.2. u 12:00 sati. Oni korisnici koji budu najbrži ostvaruju i popust od 15% na cijenu ulaznice (popust traje ograničeno vremensko razdoblje ili do rasprodane količine ulaznica rezerviranih za korisnike). 


Regularna prodaja ulaznica kreće od petka 28.2. u 12 sati.